Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Ο Γιάννης Σίσκος μας είπε τα πάντα για το σημερινό beauty look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα κορίτσι που αγαπάμε πολύ εδώ στο Queen.gr! Οι λόγοι; Πολλοί! Έχει αυτήν την έμφυτη αισιοδοξία και αυτό το πλατύ χαμόγελο, που κάνει τα μεσημέρια μας να είναι λίγο πιο όμορφα. Διαθέτει, όμως, και αυτήν τη μεσογειακή ομορφιά, που απογειώνεται όταν αφήνεται στα χέρια του προσωπικού της hairstylist & make up artist, Γιάννη Σίσκου.

Στη σημερινή εκπομπή τουλάχιστον εμείς αυτό αισθανθήκαμε. Η Ηλιάνα ήταν μια κούκλα και είχε ένα από τα πιο ωραία και φρέσκα beauty looks που έχει κάνει μέχρι σήμερα. Ψηλό, girly κότσο και ένα φανταστικό ροζ-μοβ κραγιόν, που έκλεβε τις εντυπώσεις.

Όπως καταλαβαίνεις, δεν χάσαμε χρόνο. Σηκώσαμε το τηλέφωνο και καλέσαμε αμέσως τον Γιάννη Σίσκο για να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες του look. Και- εννοείται-  μας είπε τα πάντα.

«Στα μαλλιά κάναμε ένα κλασικό bun τραβηγμένο προς τα πίσω. Για να κρατήσει και να έχει και όγκο κρεπάραμε ελαφρώς τα μαλλιά και βάλαμε λακ. Χρησιμοποιήσαμε και λίγο πιστολάκι για να έχει η φράντζα αυτήν την ελαφριά κλίση», μας είπε ο Γιάννης Σίσκος.

Δεν μπορούσαμε, βέβαια, να μην τον ρωτήσουμε για αυτό το φανταστικό και έντονο κραγιόν της Ηλιάνας, αλλά και για τη λάμψη στα μάτια της. «Θα χαρακτήριζα το κραγιόν της Ηλιάνας ροζ tyrian. Είναι ένα πολύ εντυπωσιακό ροζ-μοβ και συγκεκριμένα της έβαλα το Radiant, Advanced Care Lipstick στην απόχρωση 105 Orchids», λέει ο Γιάννης.

«Στα μάτια χρησιμοποιήσαμε δύο διαφορετικές σκιές. Πρώτα, βάλαμε μία σε μεταλλική light γκρι απόχρωση, ενώ από πάνω, αλλά και στην εσωτερική γωνία του ματιού, βάλαμε μία υγρή ροζ-ασημί σκιά με shimmer, που χάρισε λάμψη στο βλέμμα τής Ηλιάνας. Εννοείται, βάλαμε βλεφαρίδες και πολλή μάσκαρα. Χτενίσαμε και τονίσαμε ελαφρώς τα φρύδια, ενώ στα μάγουλα επιλέξαμε ένα ροζ ρουζ με shimmer», μας αποκάλυψε ο Γιάννης Σίσκος.

Πάτα το play για να δεις το φανταστικό beauty look της Ηλιάνας και είμαστε σίγουρες πως θα θέλεις να το αντιγράψεις. Και έτσι όπως μας τα είπε ο Γιάννης, δεν νομίζουμε πως θα δυσκολευτείς. Τα Zoom calls «τρέχουν» και η Ηλιάνα είναι πάντα έμπνευση για όλες μας!

Διάβασε ακόμα: Το μεγαλύτερο make up trend των 90’s επιστρέφει δυναμικά φέτος την άνοιξη


Πηγή