Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Ο δεκάλογος της ομορφιάς που δεν πρέπει να ξεχνάς για εγγυημένα αποτελέσματα!

Οι παρακάτω 10 κανόνες ομορφιάς που σου παραθέτω, πρέπει να τηρούνται ευλαβικά αν θες να έχεις πάντοτε αψεγάδιαστη επιδερμίδα! Αν πράγματι στόχος σου για αυτήν τη σεζόν είναι να κάνεις τη μεγάλη αλλαγή στο πρόσωπό σου και να δείχνεις επιτέλους πραγματικά πιο λαμπερή και ξεκούραστη, πάρε χαρτί και μολύβι, φτιάξε σημειώσεις σε “post it” και κόλλησέ τα σε όλο το σπίτι! Πόσο πιο ξεκάθαρο να στο κάνω ότι η beauty ρουτίνα σου θέλει αναβάθμιση;

Σε αφήνω μερικά λεπτά να σκεφτείς ώριμα και αποφασιστικά, να πάρεις στυλό και να γράψεις τα εξής:

1. Δεν καπνίζω, αποφεύγω το πρόχειρο φαγητό, προσπαθώ να πίνω 1,5 λίτρο νερό την ημέρα και η διατροφή μου να είναι κυρίως μεσογειακή.

2. Xρησιμοποιώ υγρό καθαρισμού πρωί και βράδυ, το οποίο περιέχει ενυδατικές ουσίες και οξέα.

3. Η σειρά των προϊόντων όπως την εφαρμόζω είναι: λάδι προσώπου, σέρουμ, κρέμα ματιών και ενυδατική προσώπου.

4.  Κάνω 1-2 φορές την εβδομάδα  απολέπιση με ένα προϊόν scrub και ταυτόχρονα μασάζ, το οποίο ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος στην επιδερμίδα.

5. Καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει σιγά σιγά, αντικαθιστώ τις “βαριές” κρέμες με όσες έχουν λεπτόρευστες υφές ώστε να απορροφούνται ευκολότερα από την επιδερμίδα τους καλοκαιρινούς μήνες.

6. Φροντίζω να καθαρίζω το κινητό μου με απολυμαντικά μαντηλάκια τουλάχιστον μια φορά τη μέρα. Όσες φορές κι αν πλένουμε τα χέρια μας μέσα στη μέρα, πάντα το κινητό μας έχει άπειρα μικρόβια, τα οποία μεταφέρονται στο πρόσωπό μας όταν μιλάμε.

7. Πλένω πάντα το πρόσωπό μου κατευθείαν μετά τη γυμναστική γιατί οι ρύποι που συσσωρεύονται από τον ιδρώτα μπορεί να φράξουν πόρους και να δημιουργήσουν κάποια μόλυνση.

8. Δεν ξεχνώ κάθε βράδυ την κρέμα ματιών την οποία εφαρμόζω με κινήσεις μασάζ.

9.  Δεν ξεχνώ να φορώ αντιηλιακό κάθε πρωί.

10. Κοιμάμαι τουλάχιστον 8 ώρες σταθερά καθημερινά.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βαμμένα μαλλιά: Πώς να παρατείνεις το χρώμα τους και να τα διατηρήσεις υγιή


Πηγή