Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Ο καλύτερος τρόπος να προστατέψεις την επιδερμίδα σου από την περιβαλλοντική ρύπανση!

Περισσότερο από το ¼ του πληθυσμού του πλανήτη ζει σε περιβάλλοντα με επικίνδυνη ατμόσφαιρα, που προκαλεί αφυδάτωση, οιδήματα και επιτείνει τις ευαισθησίες της επιδερμίδας. Τα σωματίδια της ρύπανσης μπορούν να είναι έως και 20 φορές μικρότερα από τους πόρους της επιδερμίδας, προκαλώντας καταστροφικές φθορές στην ασπίδα της. Το αποτέλεσμα της περιβαλλοντικής ρύπανσης είναι οι ορατοί ερεθισμοί, η αφυδάτωση, η αποδυναμωμένη ασπίδα της επιδερμίδας και ερυθρότητα, ενώ μειώνεται δραστικά η ικανότητα του δέρματος να προστατεύεται η καλή του όψη και κατάσταση.

Το Intral Environmental Lightweight Shield SPF 50 της Darphin συμβάλλει στην προστασία της επιδερμίδας από την περιβαλλοντική ρύπανση, συμπεριλαμβάνοντας και την ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Με έναν απαλό συνδυασμό από 100% μεταλλικά φίλτρα, αυτό το διαφανές, ουδέτερης απόχρωσης υγρό απορροφάται από την επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Θα νιώθετε την επιδερμίδα σας απαλή, λαμπερή και προστατευμένη με τον πιο άνετο και φυσικό τρόπο.


Προστατεύει από τις ακτίνες UVA/UVB μιας και διαθέτει 100% μεταλλικά φίλτρα για το πρόσωπο και την ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή των ματιών διαθλούν τις ακτίνες UV από την επιδερμίδα, έχοντας προστασίαSPF50. Για να αποφευχθεί ο οποιοσδήποτε χρωματισμός της επιδερμίδας που συνήθως δημιουργούν τα προϊόντα προστασίας από τον ήλιο, τα μεταλλικά φίλτρα έχουν μία ουδέτερη απόχρωση που δημιουργούν μία οπτικά αόρατη προστασία στην επιδερμίδα. Παράλληλα, προστατεύει από την ρύπανση λόγω της πρωτεΐνης σίτου δημιουργώντας μία ασπίδα που αναπνέει στην επιφάνεια της επιδερμίδας για να την προστατεύσει από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες μόλυνσης.
Το καλύτερο; Είναι η τέλεια βάση για makeup! Οι φυσικές μεταλλικές χρωστικές ουσίες αφήνουν την επιδερμίδα απαλή και λαμπερή.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εφαρμόζεις το πρωί πάνω από την κρέμα σου!


Πηγή