Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Ο καλύτερός σου εαυτός, σε μία μόνο επίσκεψη, σε λιγότερο από δύο ώρες

Το Same Day Beauty Boost είναι η νέα πρόταση της SYMMETRIA, που βοηθά το δέρμα να επανακτήσει τη νεότητα και τη φρεσκάδα του, με μία σειρά από ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες αναζωογόνησης και αντιγήρανσης προσώπου, σε μία ημέρα, σε μία μόνο συνεδρία, σε μόλις 110 λεπτά.

Στην εποχή του Covid όλα δείχνουν και είναι διαφορετικά. Ακόμη και οι επισκέψεις στον γιατρό, ιδιαίτερα όταν απαιτούνται συχνές επαναλήψεις, προβληματίζουν. Οι απλές επεμβατικές διαδικασίες γίνονται πλέον πιο δύσκολα. Το νέο πρωτόκολλο Same Day Beauty Boost σχεδιάστηκε από τη SYMMETRIA, το διεθνούς εμβέλειας ιατρικό κέντρο, που δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας και ομορφιάς από το 2005 και παρέχει υπηρεσίες πλαστικής χειρουργικής και αισθητικής ιατρικής, με σκοπό να ανταποκριθεί στις νέες ανάγκες των καταναλωτών και στις συνθήκες απόλυτης ασφάλειας, όπως επιτάσσουν οι αυξημένες υγειονομικές ανάγκες της εποχής.  

Εικόνα3

Η έμπνευση

Εικόνα4

Στη βάση του σχεδιασμού του Same Day Beauty Boost βρίσκεται ο κανόνας των τριτημορίων, η καινοτόμα προσέγγιση της γήρανσης του δέρματος που υιοθετεί τις αρχές της αισθητικής χειρουργικής και αποτέλεσε την κεντρική ιδέα για τη δημιουργία της σειράς καλλυντικών προϊόντων Dr. Age.

Εξατομικευμένα πρωτόκολλα, μέγιστα αποτελέσματα σε 4 βήματα

Εικόνα5

Βήμα 1ο: Η αρχική συμβουλευτική συνεδρία μπορεί να γίνει online, μέσω τρισδιάστατης προσομοίωσης για άμεση εικόνα του αποτελέσματος, ιδανική λύση για όσους έχουν περιορισμένο χρόνο ή βρίσκονται σε περιοχές εκτός Αθηνών, είτε με επίσκεψη στη SYMMETRIA.   

Εικόνα6

Βήμα 2ο: Ο γιατρός σχεδιάζει ένα tailor made πρωτόκολλο ειδικά για τις ανάγκες κάθε τριτημορίου του προσώπου. Ενδεικτικά:

Για το άνω τριτημόριο, από τη γραμμή των μαλλιών έως το άνω βλέφαρο:

Εικόνα7

  • Botox για τις ρυτίδες έκφρασης στο μέτωπο και στο μεσόφρυο.
  • Μεσοθεραπεία και botox για άμεση ενυδάτωση, σύσφιξη, φωτεινότητα, υγιή, φρέσκια και ξεκούραστη όψη.

Για το μέσο τριτημόριο, από το κάτω βλέφαρο έως το άνω χείλος:

Εικόνα8

  • Fillers με υαλουρονικό οξύ κατά των έντονων ρυτίδων.
  • Thread Lift PDO για τις πρώτες ενδείξεις φωτογήρανσης, την ήπια χαλάρωση και τις επιφανειακές λεπτές ρυτίδες.
  • SkinPen, μη ενέσιμη μεσοθεραπεία για φυσική κολλαγένεση και ανάπλαση.
  • Prophilo Hydro Boost, πρωτόκολλο που συνδυάζει υαλουρονικό οξύ υψηλού και χαμηλού μοριακού βάρους, ενάντια στη χαλάρωση και τα σημάδια γήρανσης.

Για το κάτω τριτημόριο, από το πάνω χείλος έως τη γραμμή του σαγονιού:

Εικόνα9

  • Silhouette Thread Lift, μία επαναστατική μη επεμβατική τεχνική ανόρθωσης του δέρματος του προσώπου και διόρθωσης του περιγράμματος, με χρήση ειδικών απορροφήσιμων νημάτων.
    Mesotherapy Skinbooster, ιδανική για βαθιά ενυδάτωση και την εκ βάθους αναδόμηση της επιδερμίδας.
  • Laser Skin Tightening, με τη χρήση υπέρυθρης ενέργειας και ραδιοσυχνοτήτων, για σύσφιξη και λείανση των ρυτίδων.
  • High Intensity Focused Ultrasound, μία εναλλακτική επιλογή στο χειρουργικό lifting, που αναδιαμορφώνει το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ, με απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Εικόνα10 copy

Bήμα 3ο: Κλείνουμε το ραντεβού εύκολα και γρήγορα από το κινητό ή online

Εικόνα11

Βήμα 4ο:  Μία μόνο συνεδρία στο εξαιρετικό περιβάλλον της SYMMETRIA και πάντα σύμφωνα με τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλείας και κανονισμούς υγιεινής που ισχύουν λόγω κορωνοϊού και διασφαλίζονται με την εφαρμογή των Sanitized Protocols.

Εικόνα12

Η SYMMETRIA γιορτάζει 17 επιτυχημένα χρόνια και σας κάνει δώρο ένα voucher αξίας €170 για κάθε αγορά €400, το οποίο μπορείτε να εξαργυρώσετε πραγματοποιώντας τις θεραπείες της επιλογής σας. Η προσφορά ισχύει ως τις 7 Δεκεμβρίου και η εξαργύρωση μπορεί να γίνει από τις 10 Ιανουαρίου ως τις 30 Ιουνίου 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες: τηλ. 2106745555 / https://www.symmetria.gr/contact/

 


Πηγή