Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Ο καύσωνας ξεκίνησε… ώρα για δροσερά, #WatermelonNails

Το καρπούζι είναι ένα από τα πιο ωραία φρούτα. Προσωπικά (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) έχω αδυναμία στο πεπόνι (#pestenamefate) αλλά το καρπούζι «φωνάζει» καλοκαίρι.

Είναι γλυκό, έχει το πιο φωτεινό καλοκαιρινό χρώμα και, παγωμένο μετά τη θάλασσα, είναι το καλύτερο πράγμα που μπορεί να σου συμβεί στις διακοπές.

Όλα αυτά σκεφτόμουν σήμερα που η πόλη έχει πάρει φωτιά από τον καύσωνα: Πόσο ωραία θα ήταν να βρισκόμουν σε κάποιο νησί και να έτρωγα παγωμένο καρπούζι στο μπαλκόνι.

Αυτή η ώρα ωστόσο αργεί ακόμα (όχι πολύ, αλλά αργεί) και στο μεταξύ πρέπει να παρηγορηθούμε αλλιώς. Θα φάμε καρπούζι στο μπαλκόνι του σπιτιού μας και θα χαζέψουμε ωραία μανικιούρ με καρπούζια!

via GIPHY

Εδώ θα δεις ανθισμένα μανικιούρ και καλοκαιρινά λουλούδια

We love watermelon

Κάθε καλοκαίρι θυμόμαστε τα #WatermelonNails και αυτές οι καυτές μέρες βρίσκω πως είναι ό, τι πρέπει για μία gallery γεμάτη δροσερά, fun, φωτεινά μανικιούρ με καρπούζια.

Έψαξα λοιπόν να βρω τα πιο όμορφα και, όπως θα καταλάβεις από την παρακάτω gallery, τα βρήκα. Έχουν παραδοσιακά καρπουζί κόκκινα και πράσινα χρώματα, αλλά μερικά ξεφεύγουν λίγο από τα συνηθισμένα.

Μάλιστα, βρήκα και ένα τέλειο tutorial που σου δείχνει πώς να δημιουργήσεις μόνη σου ένα watermelon nail art. Πάτα Play…

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by @bukaki_official

Κόψε λοιπόν μία φέτα καρπούζι, κάθισε αναπαυτικά κάτω από το κλιματιστικό και ξεκίνα να χαζεύεις την nailspiration gallery που θα σε δροσίσει!

Αν σου «άνοιξε η όρεξη» δες εδώ προϊόντα που μυρίζουν καρπούζι




Πηγή