Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Ο μο-να-δι-κός τρόπος για να απαλλαγείς από τα μαύρα στίγματα είναι αυτός

Τα μαύρα στίγματα aka μαυράκια, είναι ένα θέμα που απασχολεί πολλές από εμάς. Τι είναι όμως τα μαύρα στίγματα; Σε αντίθεση με αυτό που μπορεί να πίστευες, τα μαύρα στίγματα ΔΕΝ είναι φραγμένοι πόροι. Είναι διεσταλμένοι πόροι που περιέχουν σμήγμα και είναι μαύρα γιατί το σμήγμα, όταν έρχεται σε επαφή με την ατμόσφαιρα, οξειδώνεται και παίρνει αυτό το μαύρο (ή γκρι) χρώμα. Αφού ξεκαθαρίσαμε τι είναι τα μαύρα στίγματα, ώρα να σχεδιάσουμε την επίθεση. Άσε κάτω τις ταινίες… Αν έχεις πολλά μαυράκια δεν θα κάνουν τίποτα!

Κανένα strip δεν αφαιρεί τα μαύρα στίγματα 100%. Μόνο τα δάχτυλά σου μπορούν να το κάνουν αυτό αλλά όχι πριν από λίγη προετοιμασία. Συγκέντρωσε τα παρακάτω και μετά κάνε ένα ωραίο, καυτό μπάνιο.

  • 2 πετσέτες προσώπου
  • Την πιο παχιά ενυδατική που έχεις
  • Χαρτομάντηλα  
  • Διαφανή μεμβράνη

saran wrap 678x364

Το καυτό μπάνιο θα βοηθήσει τους πόρους σου και το σμήγμα να μαλακώσουν. Έτσι δεν θα τσιμπάς τη μύτη σου σα να μην υπάρχει αύριο. Αμέσως μόλις βγεις από το μπάνιο λοιπόν, πέρνα λίγη κρέμα από τα σημεία όπου θα κάνεις την επίθεση και μούλιασε τις πετσέτες σε ζεστό νερό. Η παχιά κρέμα θα εγκλωβίσει τη θερμότητα που ήδη έχει το δέρμα σου. Έπειτα βάλε ένα κομμάτι διαφανή μεμβράνη και βάλε από πάνω τις πετσέτες. Έτσι οι πόροι σου θα ανοίξουν πολύ και η αφαίρεση θα γίνει πανεύκολη.

2025 XXX v1

Περίμενε λίγη ώρα και βγάλτα όλα! Τώρα τύλιξε τα δάχτυλά σου με χαρτί τουαλέτας και ξεκίνα να πιέζεις. ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην ενώνεις τα δάχτυλά σου. Όσο πιο μακριά τα έχεις τόσο καλύτερα θα βγει το σμήγμα. ΞΑΝΑ ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν μετά από τρεις πιέσεις δεν βγει τίποτα παράτα τα, πρέπει να δεις ειδικό. Όχι δεν έχεις κάτι πολύ σοβαρό, απλά οι πόροι σου είναι σφιχτοί και χρειάζεσαι λίγη βοήθεια για την αφαίρεση των μαύρων στιγμάτων. Μόλις τελειώσεις κάνε μία δροσερή κομπρέσα και συνέχισε να διαβάζεις για το πώς θα διατηρήσεις το αποτέλεσμα!

ALPHA H LIQUID GOLD LOTION

Το πρώτο βήμα είναι η απολέπιση και τα ΑΗΑ όπως η λοσιόν ALPHA-H, Liquid Gold Lotion με γλυκολικό οξύ είναι η καλύτερή σου φίλη. Αφαιρεί ρύπους και νεκρά κύτταρα και κρατά τους πόρους σου καθαρούς.

LA ROCHE POSAY PURE VITAMIN C10

Το δεύτερο βήμα είναι η αντιοξειδωτική προστασία. Θυμάσαι τι είπαμε στην αρχή; Τα σμήγμα γίνεται μαύρο ή γκρι όταν οξειδώνεται άρα, ένας αντιοξειδωτικός ορός θα αποτρέψει τη… μαυρίλα. Αγαπημένος μας είναι ο La Roche Posay, Pure Vitamin C10 τον οποίο μπορείς να χρησιμοποιείς καθημερινά κάτω από το αντηλιακό σου. Άσε λοιπόν κάτω τις ταινίες και σήκωσε τα μανίκια… Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να καθαρίσεις τα μαυράκια. Καλή επιτυχία!

Διάβασε ακόμα: ‘Εβγαλες σπυράκια; Δεν ξέρεις τι να κάνεις; Ψυχραιμία… Εμείς είμαστε εδώ!


Πηγή