Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ο Νικόλας Βιλλιώτης μάς είπε τα πάντα για την αλλαγή στα μαλλιά της Δανάης Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα είναι ένα κορίτσι που αγαπάμε πολύ να παρακολουθούμε μέσα από τη συχνότητα του Mega και την πρωινή εκπομπή της «Πάμε Δανάη». Μας αρέσει πολύ, γιατί έχει μπρίο, αισιοδοξία και πλημμυρίζει με χαμόγελα και χαρά καθημερινά τις τηλεοπτικές οθόνες μας.

Παρακολουθώντας τη, λοιπόν, τις τελευταίες ημέρες παρατηρήσαμε πως έκανε μια πολύ ωραία και chic αλλαγή στα μαλλιά της. Η Δανάη έβαλε extensions, ενώ αποχωρίστηκε το ξανθό χρώμα που είχε τους τελευταίους μήνες και αποφάσισε να σκουρύνει αρκετά τα μαλλιά της (εννοείται πριν ανακοινωθούν τα νέα μέτρα και κλείσουν εκ νέου τα κομμωτήρια). Φυσικά, πίσω από αυτήν την επιτυχημένη αλλαγή στο χρώμα μαλλιών της βρίσκεται ο ταλαντούχος hair colorist, Νικόλας Βιλλιώτης.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ᴅᴀɴᴀɪ ʙᴀʀᴋᴀ ?? (@danai_barka)

Δε χάσαμε χρόνο, λοιπόν. Του τηλεφωνήσαμε για να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες για τα μαλλιά της Δανάης Μπάρκα και εκείνος- φυσικά- μας είπε τα πάντα. «Η Δανάη ήθελε έτσι κι αλλιώς να κάνει μια αλλαγή, οπότε τα σκουρύναμε λίγο. Το κάναμε αυτό, μάλιστα, και για να πλησιάσει περισσότερο την ηλικία της», μας είπε ο Νικόλας.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Pame Danai (@pamedanai)

Και συνέχισε: «Μου αρέσει κι εμένα πάρα πολύ το αποτέλεσμα αυτό. Αρέσει, όμως, και στη Δανάη, γιατί είναι πιο sexy. Άσε που είναι πιο κοντά στο φυσικό της και η τάση για το 2021 είναι να πλησιάζουμε όσο το δυνατόν περισσότερο στα φυσικά μας χρώματα».

Οπότε, όπως καταλαβαίνεις, αν κι εσύ αυτό το διάστημα σκεφτόσουν να κάνεις μια αλλαγή, δεν έχεις παρά να επιστρέψεις δειλά-δειλά στα φυσικά σου χρώματα και να ακούσεις τη συμβουλή του hair expert, Νικόλα Βιλλιώτη. Αν το έχεις και πιστεύεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις δοκίμασε να τα βάψεις μόνη σου στο σπίτι, διαφορετικά κάνε λίγη υπομονή… Ελπίζουμε πως σύντομα θα μπορούμε να επισκεφθούμε το αγαπημένο μας κομμωτήριο. 

Διάβασε ακόμα: Το #1 beauty trend του 2021 θα σε κάνει να χαμογελάσεις πλατιά




Πηγή