Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Ο οίκος Chanel υμνεί τις ομορφιές της Ελλάδας και λανσάρει το Blue Serum με ελληνική μαστίχα!

Με ένα βίντεο- ωδή στην ομορφιά των ελληνικών τοπίων, ο οίκος Chanel δεν θα μπορούσε να πλαισιώσει αρμονικότερα το λανσάρισμα του νέου προϊόντος φροντίδας της επιδερμίδας (ορού), BLUE SERUM, που έχει την ελληνική μαστίχα ως ένα από τα ενεργά συστατικά του.

Όλα ξεκίνησαν από τις μελέτες του τμήματος Έρευνας της CHANEL σε έναν νέο τομέα για τη γυναικεία φροντίδα: τη μακροβιότητα, μια αρχή της ζωής που ανθίσταται στη μάχη κατά της γήρανσης. Σε αυτό το πλαίσιο, οι άντρες και οι γυναίκες με υψηλή μακροβιότητα προσέλκυσαν το επιστημονικό ενδιαφέρον του γαλλικού οίκου τα τελευταία χρόνια, που αποφάσισε να διασταυρώσει τα δεδομένα από τις μελέτες για τη γήρανση του δέρματος με τις πιο πρόσφατες έρευνες για τους υπεραιωνόβιους πληθυσμούς.Τέτοιες πληθυσμιακές ομάδας ζούνε στις αποκαλούμενες “μπλε ζώνες” στην Κόστα Ρίκα, στη Σαρδηνία, στην Ελλάδα και στην Ιαπωνία και έχουν καταρρίψει όλες τις δημογραφικές στατιστικές. (Ζούνε περισσότερο και πιο υγιεινά από τους υπερπληροφορημένους κατοίκους των μεγαλουπόλεων).

Και κάπως έτσι, προέκυψε μια μοναδική και ξεχωριστή προσέγγιση που οδήγησε στη δημιουργία του BLUE SERUM, ενός προϊόντος φροντίδας της επιδερμίδας συνδυαστικής δράσης που απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος και σε όλες τις ηλικίες.

Στην ουσία πρόκειται για τον ολοκαίνουργιο ορό (υδατικό τζελ-γαλάκτωμα) προσώπου της Chanel, που καταφέρνει να συνδυάσει τρεις βασικές πρώτες ύλες- πανίσχυρα δραστικά συστατικά- από κάθε μπλε ζώνη: Τον πράσινο καφέ από την Κόστα Ρίκα, ελιές από την Σαρδηνία και μαστιχόδεντρο από την Ελλάδα και αποτελεί το πρώτο βήμα της καθημερινής ρουτίνας ομορφιάς.

chanel blue serum
Η συνδυασμένη δράση των τριών παραπάνω συστατικών βοηθά στη βελτίωση της κυτταρικής μακροβιότητας και ενεργοποιεί τη νεανικότητα του δέρματος. Έτσι, μετά από κάθε εφαρμογή του BLUE SERUM, το δέρμα δείχνει νεότερο, πιο ξεκούραστο και υγιέστατο, ενώ η επιφάνεια του προσώπου πιο ομαλή- απαλή και σφιχτή.

 


Πηγή