Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Ο Οίκος Dior στηρίζει τη γυναικεία ενδυνάμωση στη νέα του καμπάνια

Ο Οίκος Christian Dior και η τρέχουσα καλλιτεχνική διευθύντρια, Maria Grazia Chiuri, εδώ και αρκετό καιρό υποστηρίζουν τον φεμινισμό μέσα από τα σχέδια και τα δυναμικά fashion shows τους. Η γυναικεία ενδυνάμωση, όμως, δεν είναι κάτι που αφορά μόνο το fashion κομμάτι του Οίκου.

Πρόσφατα, η Dior Parfum λάνσαρε τη νέα της καμπάνια «Dior Stands With Women», μια πρωτοβουλία που περιλαμβάνει μια εντυπωσιακή σύνθεση 10 γυναικών, από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα, οι οποίες μοιράζονται τις ιστορίες τους.

Ανάμεσά τους βρίσκονται οι Charlize Theron, Cara Delevingne, Li Bing Bing, Golshifteh Farahani, Pamela Tulizo, Carole Biancalana, Leyna Bloom, Parris Goebel, Paloma Elsesser, Yalitza Aparicio και Marina Cavazzana. «Είτε είναι άγνωστες στο κοινό, είτε διεθνώς γνωστές, έχουν όλες το ίδιο πάθος και έχουν δουλέψει για να έχουν αντίκτυπο στον κόσμο. Σήμερα, με περηφάνια μοιράζονται τα ταξίδια τους για να εμπνεύσουν άλλες γυναίκες», αναφέρει δήλωση του Οίκου.

Θέλοντας, λοιπόν, να ενθαρρύνει τις γυναίκες να υποστηρίζουν τους εαυτούς τους και προτρέποντάς τις να μεταφέρουν αυτήν την ευθύνη και στις επόμενες γενιές, ο οίκος Dior εμπνέεται και αναπτύσσει μια σχέση δέσμευσης με το CTAOP (Charlize Theron Africa Outreach Project), προκειμένου να προωθηθεί η εκπαίδευση και η ενδυνάμωση των νέων χάρη στην υποτροφία Youth Leaders. «Σήμερα, η εταιρεία Christian Dior Parfums δεσμεύεται να καλύψει τις υποτροφίες για το επερχόμενο έτος 2021 για το πρόγραμμα CTAOP Youth Leaders Scholarship και για μια περίοδο 4 ετών», αναφέρει δήλωση του Οίκου.

Cover photo: @diorparfums

Διάβασε ακόμα: Street style beauty! Αυτό το χτένισμα κυριάρχησε στις μητροπόλεις της μόδας


Πηγή