Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Ο πιο εύκολος και οικονομικός τρόπος να εντάξεις το Υαλουρονικό Οξύ στη beauty ρουτίνα σου!

Μπορεί στο άκουσμα των λέξεων “Υαλουρονικό Οξύ” να μας έρχονται στο μυαλό αμέσως πολύ ακριβές, ενέσιμες θεραπείες σε κάποιο ιατρείο, όμως το bioten πρωτοπορώντας για ακόμη μία φορά έρχεται να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να μας δείξει τον πιο εύκολο και οικονομικό τρόπο να το εντάξουμε στη beauty ρουτίνα μας!

Πώς; Χάρη στη σειρά HYALURONIC 3D, που είναι βασισμένη στο τριπλό σύστημα υαλουρονικού οξέος και προσφέρει ισχυρή αντιρυτιδική δράση, αλλά και άμεση και αποτελεσματική ενυδάτωση, από το πρώτο κιόλας άγγιγμα! Πιο συγκεκριμένα, οι 2 τύποι υαλουρονικού οξέος (Filler υαλουρονικού οξέος και Υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους) καθώς και ένας φυσικός διεγέρτης του υπάρχοντος υαλουρονικού οξέος στο δέρμα, εξασφαλίζουν εκπληκτική ενυδάτωση και λείανση των ρυτίδων αμέσως μετά την εφαρμογή.

Έτσι, το υαλουρονικό οξύ διεισδύει ακόμα και στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και βοηθά ορατά στη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, βελτιώνοντας την ελαστικότητά της, για μια πιο υγιή, νεότερη και λαμπερή όψη. Άλλος ένας λόγος για να την αγαπήσεις; Η εν λόγω σειρά κέρδισε το PRIX DE BEAUTE 2016 της κατηγορίας Ευρεία Πρόσωπο και Αντιηλιακή προστασία!

 

 

 Τι περιλαμβάνει η σειρά:

 

HYALURONIC 3D Αντιρυτιδική Κρέμα Ημέρας με SPF 15:

 3 03

HYALURONIC 3D Αντιρυτιδική Κρέμα Ματιών:

 bioten 01

HYALURONIC 3D Αντιρυτιδική Περιποίηση Νυκτός:

2 02

 

 


Πηγή