Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Ο χαμηλός κότσος είναι το απόλυτο all day χτένισμα – Inspo η Κατερίνα Καινούργιου

Το wavy hair look και οι χαμηλές αλογοουρές είναι τα δύο πιο αγαπημένα χτενίσματα της Κατερίνας Καινούργιου, αν κρίνουμε από τις εμφανίσεις της τόσο στην εκπομπή της όσο και εκτός. Ωστόσο, σήμερα η παρουσιάστρια αποφάσισε… να αλλάξει ρότα και να τολμήσει κάτι διαφορετικό, αλλά εξίσου chic: τον χαμηλό κότσο.

Το allday χτένισμα της Κατερίνας Καινούργιου

Με λευκή, mini φούστα, εμπριμέ top σε κόκκινες αποχρώσεις και βυσσινί, vinyl, over the knee μπότες εμφανίστηκε στην εκπομπή της σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου.

Smoky eyes & metallics: Το απόλυτο make up trend της σεζόν – Inspo η Κατερίνα Καινούργιου

Τη διαφορά στο look της έκανε το all day χτένισμά της που δεν είναι άλλο από τον χαμηλό κότσο. Επιλέγοντας ένα σινιόν, η Κατερίνα ανέδειξε το μπούστο της, αλλά και τους εντυπωσιακούς, oversized κρίκους που φορούσε στα αυτιά της.

Εκτός αυτών, όμως, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» μάς έδωσε για ακόμη μια φορά έμπνευση για τις πρωινές, αλλά και βραδινές εμφανίσεις μας.

Χαμηλός κότσος πάντα και παντού

Ο χαμηλός κότσος της Κατερίνας είναι το χτένισμα που μπορείς να κάνεις σε κάθε περίσταση. Είσαι καλεσμένη σε γάμο ή βάφτιση, έχεις να πας σε ένα πάρτι ή για καφέ με την κολλητή σου; Κάνεις αυτόν τον κότσο και… ξεμπέρδεψες.

Άσε που αν έχεις μια bad hair day ή δεν έχεις προλάβει να λουστείς, αυτός  ο κότσος θα σε σώσει.

Μισό λεπτό! Μην πας πουθενά! Στην gallery έχω βρει για εσένα πέντε ακόμη wow κότσους για να μη βαρεθείς ποτέ τα μαλλιά σου.


Πηγή