Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Ο hairstylist, Πάνος Παπανδριανός, μας είπε τα πάντα για την αλλαγή στο χρώμα μαλλιών της Gigi Hadid

Μπορεί να έγινε μανούλα για πρώτη φορά μόλις πριν έξι μήνες, όμως η Gigi Hadid αποφάσισε γρήγορα να επιστρέψει στο runway. Έτσι, πριν μερικές ημέρες περπάτησε στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου και «άνοιξε» το show του Οίκου Versace για τη σεζόν FW21. Η πασαρέλα της; Κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. Αυτό, όμως, το γνωρίζουμε εδώ και αρκετά χρόνια. Άλλο είναι εκείνο που μας εξέπληξε και, βέβαια, μιλάμε για την αλλαγή στο χρώμα μαλλιών της.

Ναι, η Gigi Hadid για πρώτη φορά στη ζωή της άλλαξε ριζικά χρώμα μαλλιών και πλέον είναι μια φλογερή κοκκινομάλλα. Αποφάσισε να απαρνηθεί το signature σκούρο ξανθό μαλλί της με το οποίο και τη γνωρίσαμε και να… εγκαινιάσει μια νέα εποχή.

Το νέο της hair look, όπως θα δεις και στις φωτογραφίες της παρακάτω gallery, είναι απλά υπέροχο. Καθόλου τυχαίο, βέβαια, αν σκεφτείς πως πίσω από το χρώμα αυτό βρίσκονται τα μαγικά χέρια του Έλληνα hairstylist, Πάνου Παπανδριανού. Ναι! Η Gigi εμπιστεύεται εδώ και καιρό τον Πάνο και έτσι φτάσαμε σήμερα σε αυτήν την τόσο εντυπωσιακή μεταμόρφωση.

Ο Έλληνας hairstylist, Πάνος Παπανδριανός

Μόλις ανακαλύψαμε, λοιπόν, πως ο δικός μας Πάνος- για τον οποίο μιλούν σχεδόν όλα τα διεθνή media- κρύβεται πίσω από αυτήν την αλλαγή, αποφασίσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί του και να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες. Πώς πήρε μια τέτοια απόφαση η Gigi; Της άρεσε το τελικό αποτέλεσμα; Θα μείνει για πολύ ως ένα ginger girl ή θα επιστρέψει στο ξανθό; Αυτά και πολλά άλλα μάς είπε ο ευγενέστατος και ταλαντούχος Πάνος Παπανδριανός.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Panos Papandrianos (@panosphair)

«Όσο ακόμα ήμουν στην Αθήνα (ο Πάνος βρέθηκε στην Ελλάδα για τις διακοπές των Χριστουγέννων), η Gigi μού έστειλε ένα μήνυμα και με ρώτησε αν θα της ταίριαζε να κάνει τα μαλλιά της ginger. Αν για αυτήν την αλλαγή θα χρειαζόταν να γίνει μεγάλη διαδικασία. Μου έστειλε, λοιπόν, μια δική μου φωτογραφία στην οποία φορούσα ginger περούκα και με ρώτησε αν μπορούν να γίνουν έτσι τα μαλλιά της», εξηγεί ο Πάνος Παπανδριανός.

Αποτέλεσε, πράγματι, έμπνευσή της η Anya-Taylor Joy που υποδυόταν την Beth Harmon στη σειρά The Queen’s Gambit, όπως λέγεται στα διεθνή ΜΜΕ; «Ναι, είναι αλήθεια. Η Gigi έχει πάθει εμμονή με αυτήν τη σειρά. Της αρέσει πολύ. Αυτή, μάλιστα, είναι η πρώτη φορά ουσιαστικά που η Gigi αλλάζει ριζικά το χρώμα μαλλιών της. Μέχρι τώρα είχε κάνει μόνο ανταύγειες… Θέλαμε να πετύχουμε ένα ανοιχτό, φωτεινό χρώμα. Δεν θέλαμε να τα σκουρύνουμε. Φαντάσου ότι καταστρέψαμε τρεις λευκές πετσέτες για να κάνουμε αυτό το χρώμα. Και το πετύχαμε», λέει με χιούμορ ο Πάνος Παπανδριανός.

Και καθώς του εκφράζω τον θαυμασμό μου για αυτήν τη φανταστική απόχρωση στα μαλλιά της Gigi, αναρωτιέμαι… Η ίδια η Gigi Hadid τι λέει για αυτά τα μαλλιά; Θα τα κρατήσει για καιρό ή όχι; «Το αποτέλεσμα τής άρεσε πάρα πολύ. Μου είπε πως θέλει να το κάνει μόνιμο. Πρόκειται για έναν συνδυασμό χάλκινου με κανέλα που της ταιριάζει πολύ. Γενικά πιστεύω πως αυτή η απόχρωση ταιριάζει κατά βάση σε κοπέλες με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, γιατί αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά τους. Χωρίς αυτό, βέβαια, να είναι απόλυτο. Στην ομορφιά δεν υπάρχουν κλισέ και νόμοι. Όλα προσαρμόζονται», λέει ο Πάνος Παπανδριανός.

Και λίγο πριν κλείσουμε το τηλέφωνο δεν μπορώ να μη ρωτήσω τον Πάνο, πώς συντηρείται αυτό το κόκκινο χρώμα μαλλιών. «Γενικά, οποιοδήποτε κόκκινο θέλει συντήρηση. Στο ξεθώριασμά του παίζει σημαντικό ρόλο το συχνό λούσιμο και ο ήλιος. Με τα πολλά λουσίματα και με την έκθεση στον ήλιο το χρώμα ξεθωριάζει και θέλει συχνή ανανέωση», εξηγεί ο hairstylist, Πάνος Παπανδριανός.

Διάβασε ακόμα: DIY Time! Μάσκα λάμψης με παπάγια για το απόλυτο glowing skin




Πηγή