Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Ο make up artist της Meghan Markle έχει ένα μήνυμα για τους επικριτές της

Η Meghan Markle, στην πρόσφατη και αποκαλυπτική συνέντευξή της στην Oprah Winfrey, είπε πως έπεσε θύμα bullying από μέλη του Παλατιού, η ζωή της έγινε δύσκολη και έφτασε σε σημείο να σκέφτεται να αυτοκτονήσει. Μέχρι και ποιο θα ήταν το χρώμα του πρώτου της παιδιού, Archie, συζητήθηκε έντονα στο Παλάτι, πράγμα που τη στενοχώρησε πολύ.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, υπήρχε κι άλλος πολέμιός της, που υποτίθεται πως ήταν και φίλος της. Ο λόγος για τον Βρετανό δημοσιογράφο και παρουσιαστή, Piers Morgan, ο οποίος είχε επιτεθεί ουκ ολίγες φορές στην άλλοτε φίλη του Meghan, μέσα από την εκπομπή του ITV.

Για καλή της τύχη, όμως, η Meghan Markle αποδεικνύεται πως έχει και αληθινούς, εξαίρετους φίλους, που είναι στο πλάι της και δε διστάζουν να την υποστηρίξουν δημόσια. Ένας από αυτούς είναι και ο make up artist της, Daniel Martin. Ο άνθρωπος που επιμελήθηκε το μακιγιάζ στον γάμο της.

Ο Martin έκανε ένα post στο Instagram του θέλοντας με τον τρόπο του να στείλει ένα μήνυμα στους επικριτές της αγαπημένης του Meghan Markle. Στη φωτογραφία φαίνεται ο make up artist να βάζει ρουζ στα μάγουλα της πρώην Δούκισσας του Sussex, η οποία χαμογελάει πλατιά και αληθινά.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Daniel Martin (@danielmartin)

Δεν αρκέστηκε, όμως, μόνο στο στιγμιότυπο ο Daniel Martin. Συνόδευσε τη φωτογραφία με μερικά πολύ συγκινητικά λόγια με τα οποία έδειξε τις δικές του σκέψεις για τον χαρακτήρα της Meghan Markle. Ας πούμε ότι ήταν η απάντηση στα δεκάδες επικριτικά σχόλια και στο bullying που δέχεται κατά καιρούς η Meghan.

«Επειδή δεν θέλει να είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ο κόσμος μπορεί να δει το φως σε εκείνη. Επειδή δεν καυχιέται για τον εαυτό της, είναι ένα φωτεινό παράδειγμα. Επειδή δεν δοξάζει τον εαυτό της, γίνεται ένα άτομο με αξία και προσόντα. Επειδή δεν θέλει τίποτα από τον κόσμο, ο κόσμος δεν μπορεί να την ξεπεράσει», έγραψε στη λεζάντα του post του ο make up artist. Ο Daniel χρησιμοποίησε αυτό το απόσπασμα από το βιβλίο του Λάο Τσε «Tao Te Ching» και κάπως έτσι προσπάθησε να στηρίξει την αγαπημένη του συνεργάτιδα και φίλη, να πάει κόντρα σε όσα έχουν ειπωθεί κατά καιρούς. Αν αυτό δεν είναι αληθινή φιλία, τότε τι είναι; 

Διάβασε ακόμα: Αυτό το έλαιο προσώπου λατρεύει η Kate Middleton




Πηγή