Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Πάτα pause και δες δέκα πανέμορφα #GradientNails

Οι τελευταίες ημέρες κυλούν αργά και έχουμε δει τόσο Netflix που κοντεύουμε να εξαντλήσουμε τις επιλογές (#impossible). Προσπαθούμε λοιπόν να κάνουμε συχνά διαλείμματα γιατί σε λίγο θα πάρει το σχήμα μας ο καναπές και θέλουμε να κάνεις και εσύ το ίδιο. Πάτα λοιπόν pause στο επεισόδιο που βλέπεις και έλα να χαζέψουμε μανικιούρ…

Τα νύχια μας φτιάχνουν τη διάθεση και ξέρουμε ότι το ίδιο συμβαίνει και για εσένα. Είπαμε λοιπόν να αναζητήσουμε ένα παλιό αγαπημένο nail art, το πιο εύκολο, τα #GradientNails. Είναι τα νύχια που έκανε μόδα η αγαπημένη μας Betina και θέλουν κάθε νύχι να έχει διαφορετικό χρώμα!

Μπορεί να είναι από την ίδια χρωματική οικογένεια ή εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους. Μπορείς να τα αντιγράψεις με τα βερνίκια που ήδη έχεις αρκεί να συνδυάσεις όμορφα την διαδοχή τους. Αν μάλιστα ακολουθήσεις και τις οδηγίες μας από το άρθρο για το πως να βάψεις τα νύχια σου τότε η επιτυχία είναι εγγυημένη!

Δες λοιπόν τα νύχια που συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery για να κάνεις ένα διάλειμμα και να εμπνευστείς και πριν ξεκινήσεις νέο επεισόδιο ή ταινία, συγκέντρωσε τα βερνίκια και τα «εργαλεία» σου και βάψε τα νύχια σου όσο βλέπεις!

Και μην ξεχάσεις το top coat! Αυτό μόνο θα προστατεύσει τη σκληρή δουλειά σου από το πλύσιμο των χεριών και το αντισηπτικό. Εδώ έχουμε τα καλύτερα. Enjoy και όλα θα πάνε καλά…

Cover photo betina_goldstein

Διάβασε ακόμα: Under 30! Δέκα ενυδατικοί οροί που δεν κοστίζουν μία περιουσία

 


Πηγή