Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Πέντε τρόποι για να ξεβάψεις τα νύχια σου χωρίς ασετόν

Ένα από τα πράγματα που μας εκνευρίζουν αφάνταστα εδώ στο beauty department είναι το χαλασμένο βερνίκι νυχιών. Δεν καταλαβαίνουμε γιατί μπορεί κάποια γυναίκα να το αφήνει έτσι, χαλασμένο, χωρίς είτε να το διορθώνει είτε να ξεβάφει όλα της τα νύχια. Δεν κάνει register για κανένα λόγο το χαλασμένο βερνίκι στο μυαλό μας ούτε και η δικαιολογία «δεν είχα ασετόν». Ναι, εντάξει, το ημιμόνιμο μανικιούρ χρειάζεται καθαρό ασετόν και καταλαβαίνουμε το πρόβλημα. Το απλό βερνίκι όμως μπορείς να το βγάλεις με πολλούς τρόπους και παρακάτω θα βρεις τους πιο αποτελεσματικούς για να μην ξανακούσουμε αυτή τη χαζή δικαιολογία (ούτε και να ξαναδούμε χαλασμένα νύχια). Λοιπόν…

ΛΑΚ
Ναι, λακ που βάζεις στα μαλλιά σου. Η λακ μπορεί να διαλύσει το βερνίκι αν και θα χρειαστεί να τρίψεις λίγο παραπάνω. Κράτα ένα κομμάτι βαμβάκι κοντά στο στόμιο, ψέκασε αρκετή ποσότητα και γρήγορα άρχισε να ξεβάφεις το βερνίκι. Θα σε εντυπωσιάσει το αποτέλεσμα.

dove spray

ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ
Ναι, ναι, ναι… Και το αποσμητικό μπορεί να αφαιρέσει το βερνίκι σου όπως ακριβώς και η λακ. Πότισε ένα βαμβάκι με αποσμητικό και τρίψε! Τρίψε! Τρίψε! Το βερνίκι θα φύγει και τα χέρια σου θα μοσχοβολούν (αστειευόμαστε).

oinopneuma katharo 430ml donna

ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ
Αφαιρεί το βερνίκι αποτελεσματικά αρκεί να τρίψεις καλά. ΜΗΝ μουλιάσεις τα δάχτυλά σου στο οινόπνευμα αν αρχίσεις να δυσκολεύεσαι… Το δέρμα σου θα αφυδατωθεί πολύ και οι παρανυχίδες σου θα υποφέρουν. Κάνε υπομονή και τρίψε!

agpharm oxygene

ΟΞΥΖΕΝΕ
Όλα τα σπίτια έχουν λίγο οξυζενέ ακόμα και αν δεν έχουν οινόπνευμα και σε αυτό μπορείς να μουλιάσεις τα δάχτυλά σου για λίγα λεπτά πριν να τρίψεις ώστε να γίνει η δουλειά σου ευκολότερη.

homemade lemon vinegar cleaner 3

ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΞΥΔΙ
Είναι όξινα και τα δύο και μπορούν να εξουδετερώσουν το βερνίκι νυχιών. Βάλε ξύδι και λεμόνι σε ένα μπολ, μούλιασε τα δάχτυλά σου για όσο περισσότερο μπορείς και το βερνίκι σχεδόν θα «πέσει» από τα νύχια σου.

Διάβασε ακόμα: Ποιος είπε πως αν έχεις κοντά νύχια δεν μπορείς να κάνεις nail art; Αποδεικνύουμε το αντίθετο!


Πηγή