Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Πήγε 6 ώρα να δεις μερικά nail art για κοντά νύχια!

Είμαι η Χριστίνα και τρώω τα νύχια μου με μανία. Αυτό σημαίνει ότι εκτός από κοντά είναι και ταλαιπωρημένα αλλά θα σταθούμε το «κοντά». Τα κοντά νύχια δεν μας πειράζουν, μας αρέσουν και μιλώ στον πληθυντικό παρ’ όλο που αναφέρομαι στον εαυτό μου. Τα κοντά νύχια λοιπόν είναι κομψά και πολλοί νομίζουν ότι είναι ακατάλληλα για nail art. Αυτό είναι 50% σωστό και 50% λάθος. Προφανώς, όταν ένα νύχι δεν έχει μεγάλη επιφάνεια δεν ενδείκνυται για περίτεχνα σχέδια και μικροσκοπικά έργα τέχνης. Είναι όμως τέλειο για άλλα nail art και μάλιστα πολύ ευκολότερα.

Τα κοντά νύχια είναι ο ιδανικός «καμβάς» για dotted μανικιούρ και γραμμικά σχέδια. Είναι τέλεια για μικρά λουλούδια και color blocking και θα καλύψουμε εκτενώς την γκάμα των σχεδίων που μπορείς να κάνεις όμως θα ξεκινήσουμε από τα dotted γιατί είναι τα πιο απλά και η ώρα είναι περασμένη. Έλα, παραδέξου το, έχεις πάει για after work drinks και χαζεύεις μέχρι να έρθει η υπόλοιπη παρέα! Όπου και αν είσαι, κάνε ένα ακόμα scroll για να φτάσεις στην gallery που ετοιμάσαμε για εσένα.

Είναι γεμάτη νύχια κοντά αλλά κομψά, σχέδια εύκολα αλλά εντυπωσιακά, χρώματα έντονα και πιο διακριτικά… Έχει ό, τι μπορεί να θελήσεις για αυτό το απόγευμα της Τρίτης εσύ και τα κοντά σου νύχια. Enjoy…

Διάβασε ακόμα: Λευκά nail art: Είναι τα πιο κομψά και έχουμε 20 για να αντιγράψεις


Πηγή