Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Πίσω τα μαλλιά, μεγάλοι κρίκοι και έντονο ροζ μακιγιάζ! Γιατί όχι; Inspo η Ιωάννα Μαλέσκου

Ομολογώ πως είμαι από αυτές τις γυναίκες που ποτέ δεν έχω έμπνευση για το τι να κάνω στα μαλλιά μου. Ενώ, δηλαδή, είμαι διατεθειμένη να δοκιμάσω και διαφορετικά χτενίσματα, τη στιγμή που θέλω λίγο #hairspiration, αυτό δεν έρχεται. Σήμερα, ωστόσο, το βρήκα και για αυτό ευθύνεται η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η παρουσιάστρια του «Love it» βγήκε on air με ένα διαφορετικό χτένισμα, το οποίο δεν συνηθίζει. Η αλήθεια είναι ότι η Ιωάννα λατρεύει τα χαλαρά waves στα μαλλιά, όμως σήμερα αποφάσισε να κάνει… την ανατροπή.

Η Ιωάννα Μαλέσκου μας κάλεσε στο καμαρίνι της και μας αποκάλυψε beauty & fashion μυστικά της (Video)

Μαλλιά πιασμένα πίσω και oversized κρίκοι

Η Ιωάννα Μαλέσκου μπήκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής της φορώντας αέρινο, λεοπάρ φόρεμα με μαύρες knee-high boots, με το χτένισμά της να κάνει τη διαφορά.

Η Ιωάννα δεν έκανε wet look, επέλεξε όμως ένα χτένισμα που του έμοιαζε. Για την ακρίβεια, τράβηξε τα μαλλιά πίσω σε πλαϊνή χωρίστρα και έδωσε όγκο στη ρίζα των μαλλιών της.

Και επειδή το εν λόγω χτένισμα ήταν το κατάλληλο για να αναδειχθεί ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, η Ιωάννα Μαλέσκου το τόλμησε. Φόρεσε oversized χρυσούς κρίκους και απογείωσε το σύνολο και το beauty look της.

«Ναι» στο έντονο ροζ μακιγιάζ

Το outfit και το χτένισμα της Ιωάννας Μαλέσκου ολοκλήρωσε μοναδικά το μακιγιάζ της. Πρωταγωνιστής; Το ροζ χρώμα!

Για την ακρίβεια, η παρουσιάστρια του «Love It» φόρεσε ροζ κραγιόν, τόνισε τα μήλα με ροζ ρουζ, ενώ «έπαιξε» και με το μολύβι ματιών της.

maleskou eyeliner

Όπως βλέπεις, έχει χρησιμοποιήσεις σκιές σε γήινα χρώματα, όμως το μολύβι ματιών της είναι σκούρο μοβ. Τέλειο;

Μη φύγεις! Σου έχω στην gallery και 5 τέλεια ροζ κραγιόν για να κάνεις μια ανανέωση στο νεσεσέρ σου και να το κάνεις πρωταγωνιστή στο μακιγιάζ σου, όπως η Ιωάννα Μαλέσκου.


Πηγή