Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Ποια απόχρωση του ξανθού ταιριάζει περισσότερο στην επιδερμίδα σου;

Θέλεις να κάνεις μία εντυπωσιακή αλλαγή; Προβληματίζεσαι σχετικά με το χρώμα που θα επιλέξεις; Τόλμησε το διαχρονικό ξανθό που αγαπούν όλες οι celebrities και κλέψε τις εντυπώσεις σε κάθε σου εμφάνιση. Οι τόνοι είναι πολλοί, φυσικοί, θερμοί, ψυχροί…  Εμπνεύσου από τις διάσημες σταρ του Χόλυγουντ και βρες την απόχρωση που σου ταιριάζει περισσότερο.

Ξανθό πλατινέ

Το χαρακτηριστικό ξανθό πλατινένιο χρώμα μαλλιών της Gwen Stefani ταιριάζει απόλυτα με τη λευκή της επιδερμίδα, καθώς ο τόνος που έχει επιλέξει είναι ιδανικός για τα χρώματά της! Αν λοιπόν έχεις και εσύ ολόλευκη επιδερμίδα, εμπνεύσου από το στυλ της ποπ τραγουδίστριας και μη διστάζεις να πας ένα βήμα παρακάτω και να λάμψεις φορώντας το κατακόκκινο κραγιόν σου!

Μελί

2 2

Η Margot Robbie είχε κάνει μεγάλη εντύπωση όταν το 2014 εμφανίστηκε στα Oscar με καστανά μαλλιά, αλλά εμείς πάντοτε θα την προτιμάμε με ξανθά. Το μελί χρώμα ταιριάζει απόλυτα με τα ανοιχτόχρωμα μάτια και την επιδερμίδα της. Συμβουλέψου τον κομμωτή σου για να βρεις την απόχρωση που θα σου πηγαίνει και θα δείχνει όσο πιο φυσική γίνεται.

Bronde

5

Είναι ο συνδυασμός του brown και του blonde. Δείχνει τέλειο στα μαλλιά της Kate Bosworth. Οι ρίζες είναι λίγο πιο σκούρες και βοηθούν στο να υπάρχει αντίθεση με το πιο ανοιχτό χρώμα που συναντάμε στις άκρες. Μη διστάζεις να το δοκιμάσεις!

Χρυσαφένιο ombre

6

Ποια δεν ζηλεύει τα κυματιστά μαλλιά της Blake Lively; Έχουν τις πιο όμορφες και γλυκές αποχρώσεις του ξανθού που την κάνουν να ακτινοβολεί. Η Blake αγαπάει το πολύ διακριτικό ombre, με λεπτές πολύ απαλές ανταύγειες που ταιριάζουν στα χρώματά της. Αν η επιδερμίδα σου μοιάζει με αυτή της διάσημης ηθοποιού, μη διστάσεις να υιοθετήσεις το look της που θα «φωτίσει» το πρόσωπό σου!

Ροζ ξανθό

7 copy

Η σέξυ Scarlett Johansson έχει επιλέξει ένα ιδιαίτερο χρώμα που την κολακεύει πολύ. Το ιδιαίτερο ροζέ ξανθό της, έχει βάθος και μοιάζει φυσικό γιατί δεν είναι πολύ κόκκινο ή πορτοκαλί. Για να αντιγράψεις το look της, ζήτα μία σκούρα απόχρωση του ξανθού, καθώς και λεπτές ανοιχτόχρωμες ανταύγειες στις άκρες.

Silver ξανθό

8

Επιδερμίδες σαν της Zoë Kravitz είναι ιδανικές για το silver ξανθό. Οι ρίζες παραμένουν σκούρες και δημιουργούν ένα όμορφο φυσικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τις πιο ανοιχτόχρωμες άκρες. Το καλύτερο; Με αυτό το look μπορείς να κρατήσεις το χρώμα των φρυδιών σου, που αναδεικνύουν το βλέμμα σου!

Μήπως ήρθε η ώρα για μία αλλαγή; Ξεκίνα από τα μαλλιά σου! Άλλωστε, δεν λένε ότι οι άνδρες προτιμούν τις ξανθιές…


Πηγή