Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Ποιο είναι το μυστικό της Βίκυς Καγιά για να διατηρεί λαμπερή την επιδερμίδα της;

Η Βίκυ Καγιά είναι αναμφισβήτητα από τις πιο όμορφες και στιλάτες γυναίκες της ελληνικής showbiz, που αποφεύγει τις υπερβολές στο καθημερινό μακιγιάζ της, δίνοντας παράλληλα, έμφαση στη περιποίηση της επιδερμίδας μας. Ποιο είναι όμως το μυστικό της;

Αν ακολουθείς το queen στο Instagram (αν όχι κάνε κλικ εδώ), τότε θα είδες πως την περασμένη Τετάρτη βρεθήκαμε στο ξενοδοχείο King George στο beauty event που διοργάνωσε η Radiant Professional. 

 

 

A photo posted by Queen.gr (@queengr) on Jan 25, 2017 at 4:40am PST

Εκεί λοιπόν, είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε τη Βίκυ Καγιά, ambassador του brand και να ανακαλύψουμε από κοντά το νέο προϊόν της Radiant Professional, Instant Glow Mask από τη σειρά radiant professional skin care. Στην ουσία πρόκειται για μία μάσκα λάμψης που εφαρμόζεται στην επιδερμίδα του προσώπου για περίπου 15 λεπτά και στο τέλος αφαιρείται με νερό, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και λαμπερή.

7.fghjh copy
Εκτός από τη Βίκυ Καγιά, το παρών στο event έδωσαν bloggers, beauty editors, εκπρόσωποι των media αλλά και αρκετές επώνυμες κυρίες όπως ηΤάμτα και η Ευαγγελία Τσιορλίδα.

2.fghfgh


Πηγή