Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Ποιο beauty brand που λατρεύουν οι σταρς& beauty bloggers του εξωτερικού ήρθε επιτέλους στην Ελλάδα;

Υπάρχουν μερικά πράγματα που σου φτιάχνουν τη μέρα! Κι αν είσαι beauty junkie σου εγγυώμαι πως αυτό το beauty νέο θα σε ενθουσιάσει- όπως εμένα αυτήν τη στιγμή που πληκτρολογώ ετούτες τις γραμμές. Γιατί ένα από τα μεγαλύτερα beauty brands, που λατρεύουν -και δεν το κρύβουν άλλωστε- οι beautybloggers, vloggers, οι stars και οι διάσημοι makeup artists του εξωτερικού, ήρθε επιτέλους στην Ελλάδα!

Ναι, η Urban Decay είναι εδώ (aka Ελλάδα) και ναι, (πάλι) μία από τις διασημότερες παλέτες σκιών στον beauty κόσμο και όχι μόνο, είναι πιο κοντά απ’ ό,τι νομίζεις. Για την ακρίβεια ένα κλικ μακριά σου! Μπαίνοντας στο ηλεκτρονικό  κατάστημα της Sephora (κάνε κλικ εδώ) μπορείς να ανακαλύψεις όλη τη συλλογή προϊόντων του brand, που μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες του μακιγιάζ σου: Από τις εντυπωσιακές παλέτες ματιών μέχρι και τολμηρά χρώματα στα χείλη.

Φυσικά, ως beauty addict έκανα την online έρευνά μου και σου σημείωσα τα top 5 προϊόντα που ξεχώρισα δε σου κρύβω πως αυτή τη στιγμή έχω στα χέρια μου:

m7630434 283156 la

Πρώτη και βασικότερη: Τη Naked3 παλέτα με 12 ολοκαίνουριες ( και εξωφρενικά όμορφες!) ουδέτερες αποχρώσεις σε ρόδινους τόνους. Τι την κάνει να ξεχωρίζει από τις προηγούμενες παλέτες Naked; Περιλαμβάνει 12 αποκλειστικές αποχρώσεις που δεν θα βρεις πουθενά αλλού. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε όποιο φινίρισμα βάλει ο νους σου: βελούδινα ματ, υπέροχα μαργαριταρένια και αστραφτερά μεταλλικά χρώματα. Από το πιο απαλό λαμπερό ροζ μέχρι το έντονο ζεστό μαύρο, αυτές οι ουδέτερες αποχρώσεις θα σε κάνουν κυριολεκτικά να μην χορταίνεις την Naked.

m5520901 264422 la

Make-up Setting Spray: Αέρινο και εξαιρετικά ανάλαφρο, θα κρατήσει σταθερό το μακιγιάζ σου για ώρες. Σε αντίθεση μάλιστα με άλλα σταθεροποιητικά σπρέι που κολλάνε, αφήνει απίστευτη αίσθηση στην επιδερμίδα! Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε τρεις προηγμένες φόρμουλες. Εγώ διάλεξα τη All Nighter που δεν αφήνει το μακιγιάζ να τρέξει ή να ξεθωριάσει, διατηρώντας το τόσο υπέροχο σα να είχα μόλις βαφτεί! Είναι ιδανικό για κάθε τύπο επιδερμίδας.

 

ESPP relaunch international

Πραγματικά ασύγκριτο σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο primer σκιάς ματιών στη βιομηχανία της ομορφιάς, το Eyeshadow Primer Potion είναι το Νο 1 primer* για σκιές που παραμένουν αναλλοίωτες όλη μέρα. Με ανανεωμένο look, καινούριο απλικατέρ για ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία και μερικές νέες αποχρώσεις έγινε από τα αγαπημένα μου!

 

24 7 eyeliner hero cropped

Κρεμώδες, απίστευτα μακράς διάρκειας και αδιάβροχο, το Μολύβι Ματιών 24/7 Glide-On της Urban Decay είναι η ενσάρκωση της θρυλικής ομορφιάς. Και αυτό το βραβευμένο liner έρχεται τώρα σε μια από τις μεγαλύτερες συλλογές που υπήρξε ποτέ στα μολύβια ματιών.  41 άκρως εθιστικά χρώματα σε περιμένουν για να διαλέξεις το δικό σου!

 

16FALL ViceLipstick Soldiers

Last but not least: Το Κραγιόν Vice για άκρως σαγηνευτικά και sexy χείλη! Τολμηρά φωτεινά χρώματα, σέξι σκούρα αλλά και ευέλικτα ουδέτερα. Η συλλογή τα έχει ΟΛΑ (100 αποχρώσεις) και δε γίνεται να μην παθιαστείς από την πρώτη στιγμή!

 

 


Πηγή