Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Πορτοκαλί VS φούξια μανικιούρ: Μην έχεις δίλημμα- Κάν’το όπως οι celebrities

Κάθε τρεις και λίγο ψάχνω νέο χρώμα για το μανικιούρ μου. Η αλήθεια είναι πως δεν εφησυχάζω, ούτε επιλέγω όποιο χρώμα βρω μέσα στο nail bar. Πάντα με ενδιαφέρουν οι τάσεις, χαζεύω τις nail artists του Instagram και ρωτώ τη γνώμη της δικής μου μανικιουρίστ.

Παράλληλα, όμως, παρατηρώ και τις κάνουν τα πιο hot κορίτσια της ελληνικής showbiz, που ξέρω ότι είναι πολύ ενημερωμένα για τα trends και πολύ στυλάτα επίσης. Κάνοντας, λοιπόν, μέσα στο Σαββατοκύριακο ένα scroll στο Instagram feed μου έπεσα πάνω στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Κατερίνα Καινούργιου. Πέρα από το γεγονός ότι μεταφέρθηκα σε καλοκαιρινό σκηνικό με τα υπέροχα μαγιό τους, πήρα ιδέες και για το μανικιούρ μου.

Αν ψάχνεις παιχνιδιάρικο μανικιούρ, πάτα το link και δες τι έκανε τελευταία η Ηλιάνα!

Το μανικιούρ της Ηλιάνας

Σου έχω ξαναπεί πως φέτος δίνω τον τίτλο της «nail queen» στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η παρουσιάστρια του ALPHA έχει δοκιμάσει απίστευτα και πρωτότυπα nail art, που -εκτός από εμένα- ενθουσίασαν και τους followers της. Cow nail art, νύχια με γλειφιτζούρια, νύχια με κορδέλες ρυθμικής γυμναστικής και με πορτοκάλια είναι μόνο μερικές από τις εμπνευσμένες επιλογές της.

Αυτήν τη φορά, βέβαια, η Ηλιάνα έκανε ό,τι πιο απλό και συνάμα κομψό υπάρχει. Επέλεξε τη μονοχρωμία βάφοντας τα νύχια της φούξια και συνδυάζοντάς τα, μάλιστα, με το φούξια μπικίνι της. Και ξέρεις τι διαπίστωσα;

Ότι το φούξια βερνίκι ταιριάζει τόσο σε ανοιχτόχρωμες όσο και σε πιο σκουρόχρωμες επιδερμίδες. Όπως θα δεις και στην gallery, η Ηλιάνα είχε βάψει φούξια τα νύχια της πριν κάνει τα πρώτα μπάνια της. Και με λευκή επιδερμίδα το φούξια ήταν υπέροχο. Και τώρα, όμως, που πήρε χρωματάκι μιας και πήγε στα Κουφονήσια, τα φούξια νύχια της είναι απλά super.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou)

Το μανικιούρ της Κατερίνας

Αν παρατηρούσες στο παρελθόν την Κατερίνα Καινούργιου θα έβλεπες πως ήταν πολύ συγκεκριμένη στις επιλογές της στα νύχια. Δεν τολμούσε ιδιαίτερα nail art και προτιμούσε το κλασικό γαλλικό μανικιούρ. Τελευταία, όμως, έχει αλλάξει… στρατόπεδο.

Η παρουσιάστρια του OPEN πειραματίζεται με τα νύχια της και το τελευταίο μανικιούρ της το αποδεικνύει περίτρανα. Η Κατερίνα έβαψε τα νύχια της πορτοκαλί συνδυάζοντάς τα και αυτή, μάλιστα, με το εμπριμέ πορτοκαλί μαγιό της. Το αποτέλεσμα; Ultra summerish.

Εγώ, πάντως, έχω αποφασίσει πως… δεν έχω αγαπημένο! Θα κάνω και τα δύο μανικιούρ μέσα στις επόμενες μέρες, γιατί πιο καλοκαιρινά χρώματα απλά δεν υπάρχουν.




Πηγή