Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Πούδρες που δε μακιγιάρουν αλλά..καθαρίζουν το πρόσωπο; Οh Yes!

Πρόκειται όχι μόνο για μία από τις πιο μεγάλες καινοτομίες στον τομέα της ομορφιάς αλλά και για μια πρωτοποριακή ανακάλυψη ιδανική να αντικαταστήσει τα συμβατικά προϊόντα καθαρισμού και απολέπισης. Ο λόγος για τα καθαριστικά με σύνθεση σε μορφή σκόνης, τα οποία όταν έρθουν σε επαφή με το νερό μεταμορφώνονται ως δια μαγείας σε πλούσια σαπουνάδα!  Αν φυσικά αναρωτιέστε για ποιο λόγο να τα επιλέξετε, μάθετε ότι είναι ιδανικά για τις πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες. Πιο συγκεκριμένα,  οι εν λόγω πούδρες βασίζονται στο ρύζι, στα υδροοξέα και σε άλλα ένζυμα μη επιθετικά για την επιδερμίδα  όπως είναι  το ένζυμο παπαίνη (από το φρούτο παπάγια). Έτσι, καταφέρνουν να αποτελούν την πιο ασφαλή, αποτελεσματική και ταυτόχρονα ευχάριστη επιλογή καθημερινού καθαρισμού. Στην αγορά ήδη έχουν κάνει αισθητή την άφιξή τους προϊόντα από  γνωστές εταιρείες. Ανακαλύψτε τα πρώτες!

  1. Απολεπιστικό προσώπου Daily Microfoliant της Dermalogica

Απομακρύνει ρύπους και νεκξρά κύτταρα,  αφήνοντας το δέρμα λείο. Μόλις έρθει σε επαφή με το νερό, απελευθερώνει παπαΐνη, σαλικυλικό οξύ και ένζυμα ρυζιού. Επιπλέον, περιέχει γκρέιπφρουτ και λυκόριζα τα οποία  βοηθούν στην εξισορρόπηση της ανομοιόμορφης μελάγχρωσης. Www.dermalogica-hellas.gr και σε επιλεγμένα φαρμακεία.

  1. Καθαριστικό προσώπου Diptique Radiance Boosting Powder.

Eμπνευσμένη από τις Ιαπωνικές τελετουργίες, αφαιρεί υπολείμματα μακιγιάζ και απομακρύνει το υπερβολικό σμήγμα, ενώ προστατεύει την ισορροπία του υδρολιπιδικού φιλμ. Περιέχει λευκή άργιλο, άνθη πορτοκαλιάς, τριαντάφυλλου και γιασεμιού, αλλαντοΐνη, λουίζας και νερολί.

610706 in pp

  1. Scrub προσώπου Tea Tree Leaf της Aesop

Θεραπεία απολέπισης προσώπου.  Περιέχει φύλλα δέντρου τσαγιού, αλεσμένα τσόφλια Καρυδιών και άργιλο. Www.aesop.com και σε επιλεγμένα φαρμακεία.

 

  1. Καθαριστικό προσώπου Sensai Silky Purifying Powder της Sensai.

Πούδρα απολέπισης  βασισμένη στο μετάξι. Δίνει πλούσιο αφρό που μειώνει σκούρες ουλές ενώ το δέρμα εμφανίζεται πιο λείο και  με ομοιόμορφο τόνο.

SENSAI copy

  1. Απολεπιστικό σώματος Secrets d’Asie της Peggy Sage.

Πούδρα ρυζιου που ενυδατώνει και χαρίζει λάμψη στο δέρμα. Συνδιαζει τιςευεργετικές  ιδιοτητες του βαμβακελαιου, του κεριου ρυζιου και του λωτου με την απολεπιστικη ικανοτητα της πουδρας ρυζιου.

aes03 aesop teatreeleaffacialexfoliant 35g sizedproduct 800x960


Πηγή