Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Πρέπει να δεις τα μαλλιά της Emma Stone από πίσω

To 75ο Φεστιβάλ της Βενετίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και οι σταρ παρελαύνουν καθημερινά στο κόκκινο χαλί της διοργάνωσης. Φυσικά, σύσσωμο το queen.gr παρακολουθεί στενά τις εμφανίσεις τους (διάβασε τα πάντα για τα outfits εδώ) και εννοείται θα κάνουμε ένα sum up με τις καλύτερες αλλά σήμερα θέλουμε να μιλήσουμε για την Emma Stone.

Εκτός του ότι φόρεσε την πιο όμορφη Louis Vuitton τουαλέτα, η Emma έκλεψε την παράσταση τόσο με το μακιγιάζ όσο και με το απίθανο σινιόν της. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή για να σε κρατήσουμε σε αγωνία.

EMMA STONE FESTIVAL VENICE MAKEUP

Για το μακιγιάζ της, επέλεξε την πιο glittery (και on trend) σκιά ενώ τα χείλη της είχαν το πιο όμορφο ροδακινί χρώμα. Το πραγματικό glam party όμως στήθηκε στα μαλλιά της…

EMMA STONE FESTIVAL VENICE HAIR

Έκανε το πιο όμορφο, αποδομημένο σινιόν το οποίο στόλισε με φύλλα χρυσού. Ήταν η τέλεια glam πινελιά για το super glam χαλί των βραβείων και μας έκανε σχεδόν να χειροκροτήσουμε. Η Emma, που πρωταγωνιστεί στην ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «The Favourite» και μας έχει συνηθίσει σε άψογες εμφανίσεις, αυτή τη φορά έκανε την υπέρβαση και ανυπομονούμε να δούμε και τις επόμενές της.

Διάβασε ακόμα:

Ώρα να ανανεώσεις το νεσεσέρ σου. Κυριολεκτικά!

Πόσο συχνά πρέπει τελικά να κουρεύεσαι;

Κάνε αυτές τις μικρές αλλαγές στα προϊόντα σου και θα μας θυμηθείς


Πηγή