Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Πρήξιμο κάτω από τα μάτια; Η star έχει βρει το πιο ανέξοδο και γρήγορο κόλπο να το αντιμετωπίζει

Χθες το βράδυ βγήκες. Βγήκες και φαίνεται. Και αν μας ρωτάς από πού… το πρήξιμο κάτω από τα μάτια σου, προδίδει πολλά. Και επειδή καμία δεν θέλει τέτοια σημάδια στο πρόσωπό της, είτε πρόκειται για κάποια από εμάς, είτε για κάποια διάσημη κυρία, σου μεταφέρουμε το κόλπο της Shay Mitchell.

 

A post shared by Shay Mitchell (@shaymitchell) on Jun 21, 2017 at 11:28pm PDT

Λοιπόν, η Shay ακολουθεί τον πιο παραδοσιακό, ανέξοδο (στην κυριολεξία) και γρήγορο τρόπο να αντιμετωπίζει το έντονο πρήξιμο κάτω από τα μάτια της, ακόμη και μετά από ένα έντονο ξενύχτι.

Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα κουτάλι από την κουζίνα της, το οποίο αφού το βάλει στην κατάψυξη για μερικά λεπτά, στη συνέχεια το τοποθετεί στην περιοχή κάτω από τα μάτια της (εκεί που υπάρχει το πρήξιμο) για να την καταπραΰνει. Κι αυτή είναι μία διαδικασία που η Shay κάνει κάθε πρωί. Η ψύξη βοηθά στη μείωση της φλεγμονής και του πρηξίματος στην περιοχή των ματιών.

 

A post shared by Shay Mitchell (@shaymitchell) on May 19, 2017 at 11:01am PDT

Φυσικά, αν το πρόβλημα του πρηξίματος/ των μαύρων κύκλων είναι έντονο θα πρέπει να εντάξεις στην καθημερινή σου beauty ρουτίνα μία ειδική κρέμα ή serum ματιών.

 


Πηγή