Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Πριν ανανεώσεις το χρώμα σου για το καλοκαίρι, ρίξε μία ματιά εδώ

Πανδημία, κορονοϊός, lockdown, αντισηπτικά… Η καταπίεση που νιώθουμε ένα χρόνο τώρα είναι τεράστια και μερικές από τις μικρές χαρές που μας έχει απομείνει είναι το κομμωτήριο και το μανικιούρ. Μιας λοιπόν που μιλήσαμε αρκετά για τα νύχια σήμερα, είπαμε να πιάσουμε το θέμα μαλλιά και συγκεκριμένα το χρώμα των μαλλιών. Γιατί; Γιατί θέλουμε μία ανανέωση, θέλουμε να νιώσουμε λίγο διαφορετικά, θέλουμε να σταματήσουμε να βλέπουμε τα ίδια και τα ίδια στον καθρέφτη.

Αποφασίσαμε λοιπόν να μπούμε στο Instagram και τα αγαπημένα μας pro accounts για να βρούμε χρώματα που κολακεύουν καστανές, ξανθές και κοκκινομάλλες και που θα μας δώσουν αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε: Αυτοπεποίθηση, ανεβασμένη διάθεση και στιλ! Τι βρήκαμε; Τα ωραιότερα χρώματα που έχεις δει ποτέ.

Έχουμε προτάσεις για κάθε χρώμα μαλλιών και τεχνικές που μπορούν να εφαρμοστούν εύκολα είτε έχεις σκοπό να κάνεις κάποια μεγάλη αλλαγή (από μελαχρινή σε ξανθιά για παράδειγμα) είτε απλά θέλεις κάτι λίγο διαφορετικό για να νιώσεις καλά. Κάνοντας ένα scroll ακόμα, θα φτάσεις στην παρακάτω gallery όπου θα βρεις μαλλιά με ανταύγειες, μπαλαγιάζ, babylights, lowlights σε κάθε χρώμα που μπορείς να φανταστείς. Τι από όλα θα κάνεις;

Διάβασε ακόμα: Μάκρυναν οι αφέλειές σου; Χτένισέ τις όπως η Anne Hathaway


Πηγή