Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Προϊόντα περιποίησης: 5 πράγματα που οι δερματολόγοι θέλουν να ξέρεις πριν επιλέξεις

Οι δερματολόγοι είναι γιατροί που έχουν  -προφανώς- εξειδίκευση στην επιδερμίδα. Έχουν σπουδάσει για χρόνια το δέρμα και έτσι ξέρουν καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο τι χρειάζεται, τι δεν χρειάζεται, τι του δημιουργεί προβλήματα και πως μπορούν αυτά τα προβλήματα να λυθούν. Είναι οι ειδικοί των οποίων η γνώμη και οι συμβουλές είναι πολύτιμα «όπλα» στη μάχη για όμορφη επιδερμίδα. Να σημειώσουμε ότι, ακόμη και αυτή την ιδιαίτερη περίοδο που όλοι μένουμε σπίτι, δεν θα πρέπει να παραμελούμε τη σωστή περιποίηση της επιδερμίδας μας. Σήμερα όμως δεν θα μιλήσουμε γενικά για τις συμβουλές των δερματολόγων. Έχουμε ειδικότερα θέματα να αναλύσουμε.

Ζούμε στην εποχή της πληροφορίας και κάποια βασικά πράγματα σου είναι γνωστά. Ξέρεις πως δεν πρέπει να κοιμάσαι χωρίς να έχεις κάνει ντεμακιγιάζ, ξέρεις πως η ενυδάτωση είναι σημαντική και ότι πρέπει να φοράς αντηλιακό ακόμα και τον χειμώνα (άσχετα αν το κάνεις ή όχι). Διαβάζεις και ενημερώνεσαι για τα νέα συστατικά που μπορούν «να κάνουν θαύματα» για την επιδερμίδα σου και αναζητείς προϊόντα που τα περιέχουν. Μαθαίνεις για τις νέες τεχνολογίες και νέα προϊόντα που μπορείς να προσθέσεις στη ρουτίνα σου και αναζητάς και αυτά. Επίσης για τον επόμενο μήνα, μπορεί να θεωρείς ότι αφού μένεις σπίτι και είσαι άβαφη, δεν ταλαιπωρείται η επιδερμίδα σου με αποτέλεσμα να την παραμελείς. Κάπου εδώ όμως ξεχνάς τον δερματολόγο σου και αυτό είναι που θέλουμε να συζητήσουμε σήμερα. Βλέπεις, ο δερματολόγος είναι ο μόνος που μπορεί να σε συμβουλεύσει πραγματικά και να σου προτείνει τι να αγοράσεις και τι να αποφύγεις. Όχι, δεν χρειάζεται να τηλεφωνείς στον δερματολόγο πριν αποφασίσεις να αγοράσεις μία κρέμα. Όμως υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που οι δερματολόγοι θέλουν να λάβεις υπόψη σου πριν επιλέξεις.

#1 Διάβασε τη λίστα με τα συστατικά. Το ότι ένα προϊόν μπορεί να περιέχει κάποιο trending συστατικό που δεν έχεις δοκιμάσει, δεν σημαίνει πως δεν περιέχει άλλα που μπορεί να βλάψουν το δέρμα σου ή στα οποία μπορεί να έχεις ευαισθησία. Είναι σημαντικό λοιπόν να διαβάζεις τις ετικέτες καλά.

#2 Κάποια συστατικά απλά δεν ταιριάζουν στο δέρμα σου. Κάποια μπορεί να μην έχουν κανένα αποτέλεσμα και κάποια άλλα μπορεί να σε βλάψουν. Το ότι ένα συστατικό υπόσχεται αντιγήρανση ή βαθιά ενυδάτωση, δεν σημαίνει πως θα το κάνει για εσένα.

Picture2png

#3 Οι υφές παίζουν μεγάλο ρόλο. Υπάρχουν oil free, πλούσιες, ελαφριές, λεπτόρρευστες, νερά και πολλά άλλα ανάμεσα στα οποία καλείσαι να επιλέξεις, αλλά μην νομίζεις πως το αυτονόητο είναι πάντα και αυτό που θα ταιριάξει στο δέρμα σου.

#4 Μην συμβουλεύεσαι λάθος πηγές. Τα αξιόπιστα sites κάνουν έρευνα και προτείνουν προϊόντα με δεδομένα. Οι φίλες μας από την άλλη και οι influencers στα social media δεν κάνουν το ίδιο. Μιλούν από προσωπική εμπειρία και έτσι, η γνώμη τους δεν σε αφορά και δεν πρέπει να σε αφορά άμεσα.

SKOURASMED COLLAGENCORRECTANDLIFT

Collagen Correct & Lift

#5 Φέρσου έξυπνα. Η έξυπνη επιλογή είναι το να διαλέξεις προϊόντα φτιαγμένα από… δερματολόγους όπως αυτά των SkourasMed. Τα προϊόντα SkourasMedSkin είναι αποτέλεσμα της πολυετούς μελέτης και εξειδίκευσης των Κέντρων Ιατρικής Αισθητικής & Πλαστικής Χειρουργικής SkourasMed της οικογένειας Σκούρα.

D

Φωτ. κα Έλενα Σκούρα, Διευθύνουσα Σύμβουλος SkourasMed

Μετρώντας μέχρι στιγμής 6 κέντρα και με αρχή το 1998, όταν η γιατρός κα
Αθηνά Σκούρα ίδρυσε το 1ο κέντρο Ιατρικής Αισθητικής, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Αθανάσιο Σκούρα, (Χειρουργό Ωτορινολαρυγγολόγο & Πρόεδρο της ελληνικής εταιρείας Λειτουργικής Ρινοπλαστικής), τα SkourasMed έχουν την πλήρη γνώση και απόλυτη εμπειρία (με 300 ημερήσιες επισκέψεις ασθενών) να κατασκευάσουν μια σειρά από ιατρικά δερμοκαλλυντικά υψηλής ποιότητας, που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη, ηλικία αλλά και budget.

SKOURASMED ADVANCED ANTI AGING COMBO

ADVANCED ANTI AGING COMBO

Βασισμένοι στα 20 χρόνια εμπειρίας, ο Jose Garcia, Πυρηνικός-Μηχανικός και η σύζυγός του, Έλενα Σκούρα, Διευθύνουσα Σύμβουλος των SkourasMed, απευθύνθηκαν σε κορυφαία εργαστήρια σε Ελλάδα και Ελβετία και, ακολουθώντας τις υψηλές προδιαγραφές των επαγγελματικών θεραπειών των SkourasMed, δημιούργησαν ολοκληρωμένες σειρές αντιγήρανσης, ενυδάτωσης, αντηλιακής προστασίας καθώς και καταπολέμησης της λιπαρότητας, της ακμής, των πανάδων και των δυσχρωμιών, γεφυρώνοντας τον χώρο των καλλυντικών με εκείνον της ιατρικής.

SKOURASMED ADVANCED PIGMENT COMBO

ADVANCED PIGMENT COMBO

Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν πως μιλάμε για ολοκληρωμένες σειρές που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα στον πυρήνα του και όχι επιφανειακά όπως κάνουν άλλα καλλυντικά. Κάθε ένα προϊόν είναι αποτέλεσμα δεκαετιών πείρας επάνω στη λειτουργία και τις ανάγκες της επιδερμίδας και πιο συγκεκριμένα της Ελληνικής επιδερμίδας. Έχοντας μελετήσει το Ελληνικό δέρμα για παραπάνω από τρεις δεκαετίες, τα προϊόντα των SkourasMedSkin έχουν προσαρμοστεί στον τύπο και τις ιδιαίτερες ανάγκες της δικής μας επιδερμίδας και γι’ αυτό τα αποτελέσματά τους είναι άμεσα και ορατά από τις πρώτες κιόλας ημέρες χρήσης.

SKOURASMED ANTI AGING ESSENTIALS COMBO

ANTIAGING ESSENTIALS

Το πιο σημαντικό όμως από όλα είναι ότι, τα προϊόντα SkourasMed Skin έχουν φτιαχτεί… «ανάποδα». Οι ειδικοί των SkourasMed, έχοντας μελετήσει τις απαιτητικές δερματικές ανάγκες των χρηστών, ανέπτυξαν προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για την αντιμετώπισή τους.  Έβαλαν λοιπόν το πρόβλημα στο μικροσκόπιο και στη συνέχεια εφάρμοσαν τις γνώσεις και την πείρα τους έτσι ώστε να καταλήξουν στις πιο αποτελεσματικές φόρμουλες.

SKOURASMED ACNE COMBO

ACNE COMBO

«Φορτωμένα» λοιπόν με τη γνώση του πλέον καταξιωμένου ιατρικού κέντρου αισθητικής και αντιμετώπισης δερματικών προβλημάτων της χώρας και με τα υψηλής ποιότητας συστατικά (πρώτες ύλες αποκλειστικά από Ελβετία, Γαλλία και Ιταλία), τα προϊόντα των SkourasMed Skin δημιουργήθηκαν για να δώσουν συγκεκριμένες λύσεις σε πολύ συγκεκριμένα και αληθινά προβλήματα. Δεν είναι δύσκολο άρα να καταλάβεις πως, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο για το δέρμα σου από καλλυντικά που «παντρεύουν» την ιατρική με την κοσμετολογία. Όταν η γνώση της δερματολογίας συνδυάζεται με την τεχνογνωσία κορυφαίων εργαστηρίων και με την πείρα του πλέον καταξιωμένου κέντρου αισθητικής, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι εγγυημένο.

SKOURASMED PIGMENT COMBO

PIGMENT COMBO

Τα νέα καλλυντικά SkourasMed Skin και την εξειδικευμένη αντιγηραντική σειρά προϊόντων, μπορείς να τα βρεις online στο eshop skourasmedskin.com και να τα παραλάβεις στην πόρτα σου ΧΩΡΙΣ έξοδα αποστολής καθώς και με ΔΩΡΕΑΝ αντικαταβολή! Απλά #menoume_spiti και φροντίζουμε την επιδερμίδα μας – τόσο απλά!

Και για να μαθαίνεις πρώτη όλα τα τελευταία νέα των SkourasMed, μπορείς να ακολουθήσεις τις επίσημες σελίδες της εταιρίας στα Social Media:

https://www.facebook.com/SkourasMed/

https://www.instagram.com/skourasmed/




Πηγή