Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Πρωτοχρονιάτικο μανικιούρ: Δοκιμάσαμε και σου προτείνουμε 5 τέλεια nail trends!

Όχι δε θα σου πούμε ψέματα: Το πρωτοχρονιάτικο μανικιούρ μας θέλουμε να είναι ιδιαίτερο, διακριτικό και σικάτο, που σημαίνει πως αποφεύγουμε τα πολύ εκκεντρικά χρώματα στα νύχια μας (όπως το κίτρινο) και αφήνουμε για τις υπόλοιπες 360 μέρες το χρόνο τα φανταχτερά- σε όλα τα νύχια- σχέδια, χωρίς αυτό βέβαια να μεταφράζεται πως θα κάνουμε ένα απλό μανικιούρ…

Και κάπως έτσι, συνδυάζοντας καφέ και beaute, βρεθήκαμε στο Pinelo Nail Bar, ένα super cozy χώρο– που από την πρώτη στιγμή μας έκανε να αισθανούμε σαν το σπίτι μας- στο κέντρο της Γλυφάδας και αφεθήκαμε στα χέρια της Τζωρτζίνα Χατζημπούγια και των έμπειρων κοριτσιών που εργάζονται εκεί, προκειμένου να κάνουμε το πρωτοχρονιάτικο μανικιούρ μας!

Παρακάτω, λοιπόν, θα δεις τα 5 nail trends που δοκιμάσαμε και σου προτείνουμε για το επόμενο γιορτινό μανικιούρ σου!

Κράτα σημειώσεις…

-#1: Ένα σικάτο update στο all time classic nude μανικιούρ

LP1 3076

«Οι nude αποχρώσεις δεν θα λείψουν και φέτος από το γιορτινό μανικιούρ. Κι ενώ κάποτε στη λέξη nude είχαμε ένα-δυο χρώματα κατά νου, πλέον οι nude αποχρώσεις είναι τόσες που δεν θα ξέρεις ποιό να διαλέξεις. Nude ροζ, nude μπεζ, nude άσπρο, nude γκρι, nude μωβ είναι μερικά απ’ τα χρώματα που θα θέλεις να δοκιμάσεις» λέει χαρακτηριστικά η Τζωρτζίνα. Κι αναρωτιέσαι πώς μπορείς να αναβαθμίσεις το κλασικό nude μανικιούρ σου… τότε μερικά χρυσά τρουκς στη nude μπεζ βάση μπορούν να δημιουργήσουν ένα σικάτο αποτέλεσμα!

Extra beauty tip by Georgina: Οι nude αποχρώσεις ταιριάζουν περισσότερο σε νύχια με μεσαίο μάκρος και ελαφρώς στρογγυλεμένες άκρες για να δείχνουν μακρύτερα!

-#2: Glitter black nails

LP1 3067

Το glitter έκανε δυναμικά φέτος την εμφάνισή του στη beauty ρουτίνα μας (από τα μαλλιά μέχρι και το glitter μακιγιάζ ματιών) δίνει ένα πιο glam ύφος στο look μας. Καιρός, λοιπόν, να το εντάξουμε και στο μανικιούρ μας, προκειμένου να το αναδείξει με τη λάμψη του! Σε ένα total black μανικιούρ πρόσθεσε λίγο glitter δίνοντας έμαφαση στη βάση του νυχιού.

 

LP1 3073

 

-#3: Blue black & Snowflake nail art

LP1 2997

LP1 2987

Κι αν δεν θέλεις μαύρο… το blue black είναι η τέλεια εναλλακτική για το γιορτινό μανικιούρ σου. Πώς μπορείς, όμως, να σπάσεις τη μονοχρωμία; Δοκίμασε ένα μικρό θεματικό σχέδιο σε ένα νύχι, όπως αυτή η χιονονιφάδα και κάνε τη διάφορα!

 

-#4: Red dotty manicure

LP1 2978

LP1 2976

Το κόκκινο χρώμα πρωταγωνιστεί και αυτές τις γιορτές και αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που δεν μπορούν να το αποχωριστούν από τα νύχια τους, τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις αυτή τη σκούρα κόκκινη απόχρωση αλλά σε μία πιο dotty εκδοχή. Τι θέλω να πω… Σε ένα νύχι δημιούργησε μικρές ομοιόμορφες κουκίδες με διαφορετικές αποχρώσεις (εμείς εδώ χρησιμοποιήσαμε μία λευκή, μία απλή ροζ και μία γαλάζια).

LP1 2979

 

-#5: Go for mettalics… rose gold mettalics!

LP1 3015

Από τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, το μακιγιάζ μέχρι και το μανικιούρ μας, οι μεταλλικές αποχρώσεις είναι εδώ για να τις δοκιμάσεις (και φυσικά να τις λατρέψεις)! Κι αν θέλεις να ξεφύγεις όπως εγώ από ντα κλασικά χρυσό, ασημί και μπρονζέ… ψήφισε το ROSE GOLD! Προσωπικά, το ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά! Ταιριάζει με όλα και είναι εντυπωσιακό.

LP1 3023

Κι αν έχεις κοντά νύχια και αναρωτιέσαι αν σου πηγαίνει… η Τζωρζίνα συμβουλεύει: «Τα μεταλλικά χρώματα δεν δεσμεύουν καθόλου, οπότε μπορείς να τα δοκιμάσεις και σε κοντά τετραγωνισμένα νύχια αλλά και σε πιο μακριά με οβάλ σχήμα!»

LP1 3046

 

Ευχαριστούμε πολύ το Pinelo Nail Bar και τη Τζωρτζίνα για την περιποίηση και τις πολύτιμες συμβουλές!

 


Πηγή