Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Πόσο ανοιξιάτικα είναι τα #LilacNails; Μην απαντήσεις, απλά δες…

Όσο περνούν οι μέρες ο καιρός θυμίζει ολοένα και περισσότερο άνοιξη και η μέρα μεγαλώνει. Πριν να το καταλάβουμε θα έχουμε αλλάξει και τα ρολόγια μας ενώ το μόνο σταθερό πράγμα θα είναι το… Lockdown. Ναι, έχουμε γκρίνια γιατί έξω τα πουλάκια κελαηδούν και η πλάση ανθίζει ενώ μέσα καθόμαστε στον καναπέ τρώγοντας και πίνοντας τον καημό μας. Σήμερα όμως είναι Παρασκευή και δεν πρέπει να έχουμε τόσο grumpy διάθεση!

Πρέπει να ανέβουμε και να εκμεταλλευτούμε το ΣΚ παρ᾽όλο που δεν θα πάμε πουθενά. Ένα από τα πράγματα που μας φτιάχνει τη διάθεση όπως ξέρεις, είναι το μανικιούρ και έτσι σήμερα αφιερώνουμε το nailspiration στο λιλά χρώμα. Συγκεκριμένα στα σούπερ ανοιξιάτικα #LilacNails που είναι ό,τι πιο χαρούμενο, θηλυκό και διασκεδαστικό θα δεις σήμερα.

Το λιλά είναι στην πραγματικότητα ένα πολύ απαλό μοβ που ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα και μπορείς να κάνεις δεκάδες σχέδια με αυτό. Δεδομένου μάλιστα ότι πάει πολύ με τα περισσότερα χρώματα, θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε και ουδέτερο. Είναι άρα ό, τι πρέπει για την εποχή και για τη διάθεσή μας. Τι μπορείς να κάνεις με αυτό;

Με ένα ακόμη scroll θα φτάσεις στην gallery που ετοιμάσαμε για εσένα. Εκεί θα βρεις όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι για να κάνεις μόνη σου τέλεια #LilacΝails ή να κρατήσεις screenshots που θα δείξεις στην μανικιουρίστ σου αμέσως μόλις ανοίξουν ξανά τα nail bars, τα κομμωτήρια και τα ινστιτούτα! Ρίξε τώρα μία ματιά και σου εύχομαι ένα όμορφο ΣΚ… Όσο πιο όμορφο γίνεται!

Διάβασε ακόμα: Τα #ΒlueNails που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι αυτή την εβδομάδα

 


Πηγή