Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Πόσο κοστίζει πραγματικά στην Kim Kardashian να έχει τέλεια επιδερμίδα;

Αν είσαι beauty junkie, δεν υπάρχει περίπτωση κάθε φορά που διαβάζεις συνεντεύξεις διάσημων κυριών, να μην κάνεις focus στο σημείο που αρχίζουν να αποκαλύπτουν τα μυστικά της ομορφιάς τους και πιο συγκεκριμένα στο πώς καταφέρνουν να διατηρούν την επιδερμίδα τους τόσο λαμπερή και νεανική!

Έτσι, τις περισσότερες φορές, μιλούν για εξειδικευμένες θεραπείες ή τα αγαπημένα τους προϊόντα, χωρίς βέβαια, αυτό να σημαίνει πως είναι και τα μοναδικά που χρησιμοποιούν. Γιατί μην ξεχνάς, πως αν για όλες εμάς, τις κοινές θνητές, το να κάνουμε την επιδερμίδα μας πιο λαμπερή είναι όνειρο- στόχος, για τις stars- που είναι συνεχώς εκτεθειμένες στα φώτα της δημοσιότητας- κάτι τέτοιο, είναι επιτακτική ανάγκη! Πόσο κόστίζει, όμως, αυτή η ανάγκη; Ποιο είναι το οικονομικό τίμημα της λαμπερής επιδερμίδας τους; Πόσα χρήματα διαθέτουν;

 

 

Αυτή τη φορά αναλύουμε την περίπτωση της λατρεμένης Kim Kardashian, η οποία ουκ ολίγες φορές μας έχει αποκαλύψει μέσω των προσωπικών της social media (ιδιαίτερα του Snapchat) τις skincare επιλογές της σε θεραπείες και προϊόντα, όπως την πασίγνωστη Vampire therapy (που στην ουσία είναι μία θεραπεία αντιγήρανσης που χρησιμοποιεί τους αυξητικούς παράγοντες που περιέχονται στα αιμοπετάλια του αίματος).

how much it actually costs to have perfect skin like a celebrity 2062398.640x0c

Η Kim χρησιμοποιεί, λοιπόν:

-Scrub για απολέπιση και ανανέωση της επιδερμίδας :Kiko Cosmetics, Scrub & Peel (£6)
-Pads καθαρισμού και ντεμακιγιάζ για ευαίσθητη επιδερμίδα: This Works, In Transit No Traces (£17)
-Θεραπεία που αναδομεί και αναπλάθει την υφή και τόνο της επιδερμίδας: La Mer Perfecting Treatment (£155)
– Επαναστατική φόρμουλα που καταπραΰνει τους ερεθισμούς και ενισχύει το εύθραυστο δέρμα: La Mer, Concentrate (£135)
– Μεταξένιο, πολυδιάστατο, αρωματικό ελιξίριο-λάδι που εμποτίζει το δέρμα με νεότητα: La Mer, Renewal Oil (£160)
– Η θρυλική Crème de la Mer κάνει πιο σφριγηλή την επιδερμίδα, εξαφανίζει τις γραμμές, τις ρυτίδες και μειώνει τους πόρους: La Mer, Crème de la Mer (£110)
– Serum που εξαφανίζει τα σημάδια της γήρανσης: Guerlain Concentrate (£301)
– Μία ειδική φόρμουλα που μειώνει τη χαλαρότητα γύρω από την περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ: Lancer, Contour Decollete (£155)
– Θεραπεία Vampire facial (£792)

Συνολικό κόστος: £1831 (περίπου 2116 ευρώ)

 


Πηγή