Τετάρτη , 1 Μάιος 2024

Πώς η μπύρα μπορεί να σε φέρει πιο κοντά στο όνειρο των μακριών μαλλιών!

Το όνειρο κάθε γυναίκας, οποιασδήποτε ηλικίας ήταν είναι και θα είναι πάντα τα μακριά μαλλιά. Μπορεί τα κοντά να έχουν τη χάρη τους, τα μακριά μαλλιά όμως, θα είναι πάντα αυτά που θα τραβούν όλα τα βλέμματα πάνω σου.

Κι αν πίστευες πως έχεις εξαντλήσει κάθε πιθανό τρόπο για να κάνεις τα μαλλιά σου να μακρύνουν, τότε κάνεις λάθος. Υπάρχει ακόμη ένα μυστικό και αυτό είναι η μπύρα. Και φυσικά δεν εννοούμε να πιεις όση μπύρα βρεις μπροστά σου.

Δεν υπάρχει ένας συγκεκριμένος τρόπος με τον οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη μπύρα, ωστόσο σου έχουμε κάποιες αποτελεσματικές ιδέες, που μπορείς να δοκιμάσεις.

#1. Ξέπλυνε τα μαλλιά σου με μπύρα
Λούσε τα μαλλιά σου όπως πάντα με ένα ήπιο σαμπουάν και στη συνέχεια αντί να χρησιμοποιήσεις το conditioner σου, πλύνε τα με μπύρα. Χρησιμοποίησε το προιόν ααπό τις ρίζες ως τις άκρες.Τύλιξε τα μαλλιά σου σε μία πετσέτα για 30-45 λεπτά και έπειτα ξέπλυνε με σκέτο νερό. Η μπύρα βοηθά στην σωστή ενυδάτωση των μαλλιών, ενώ βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο κεφάλι και τα αφήνει λαμπερά, απαλά και με όγκο.

#2. Μπύρα σε μάσκες μαλλιών
Αντί για νερό, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μπύρα στις σπιτικές μάσκες που φτιάχνεις μόνη σου για τα μαλλιά σου. Αυτός είναι ένας τρόπος, με τον οποίο μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα οφέλη του υγρού για την ανάπτυξη των μαλλιών. Φτιάξε μάσκες με άλλα φυσικά προιόντα, τα οποία βοηθούν στην ανάπτυξη των μαλλιών και πρόσθεσε και μπύρα για καλύτερα αποτελέσματα.

#3. Σαμπουάν μπύρας για τα μαλλιά
Το σαμπουάν μπύρας είναι καθαριστικό για τα μαλλιά, το οποίο περιέχει τη μπύραως ένα από τα πιο βασικά συστατικά του. Σαμποπυάν μπύρας μπορείς, είτε να φτιάξεις μόνη σου στο σπίτι, είτε να αγοράσεις κάποιο έτοιμο.

Όποιον τρόπο και να επιλέξεις να ακολουθήσεις το όνειρο των μακριών μαλλιών θα γίνει πραγματικότητα.


Πηγή