Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Πώς θα βρεις τη σωστή απόχρωση στο μολύβι φρυδιών, με βάση το χρώμα μαλλιών σου

Και ενώ τα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα όσον αφορά το μαύρο eyeliner, το καφέ και μπλε μολύβι ματιών και τις πολύχρωμες σκιές, με τα προϊόντα φρυδιών υπάρχει σχεδόν πάντα ένα ερωτηματικό που ταλανίζει το κεφάλι μας. «Έχω πάρει τη σωστή απόχρωση μολυβιού;», «μήπως είναι πολύ σκούρα η brow mascara που αγόρασα;» και άλλες τέτοιες ερωτήσεις έχεις κάνει άπειρες φορές στον εαυτό σου.

Και δικαίως! Βλέπεις, τα φρύδια είναι κομβικό σημείο του προσώπου μας. Πρέπει να είναι τέλεια, καλοσχηματισμένα και περιποιημένα διότι διαφορετικά μπορούν να αλλάξουν όλη την όψη μας. Τα φρύδια είναι το κάδρο μας, στην ουσία. Είναι αυτά που κάνουν πιο όμορφο το βλέμμα μας και αυτά που μπορούν να αναδείξουν κάθε μακιγιάζ μας.

Γι’ αυτό, λοιπόν, εκτός από τα να τα εμπιστευόμαστε πάση θυσία σε μία brow expert και να μην κάνουμε μόνες μας πειραματισμούς, πρέπει να κάνουμε και σωστή επιλογή στις αποχρώσεις των προϊόντων φρυδιών που χρησιμοποιούμε. Να φροντίζουμε να συνάδει το χρώμα μαλλιών μας με την απόχρωση μολυβιού φρυδιών, ώστε να μην είναι παράταιρο το αποτέλεσμα. Πώς θα γίνει αυτό; Με τα tips που σου προτείνουμε παρακάτω!

#1 Επίλεξε ίδιο χρώμα μολυβιού φρυδιών με τα μαλλιά σου

Αν δεν έχεις βάψει τα μαλλιά σου, αναζήτησε ένα μολύβι φρυδιών στο ίδιο χρώμα. Αν, όμως, βάφεις τα μαλλιά σου, βρες ένα μολύβι έναν ή δύο τόνους πιο σκούρο από τα βαμμένα μαλλιά σου.

#2 Κάνε mix & match στα προϊόντα φρυδιών

Αν βάφεις τα μαλλιά σου, μάλλον δεν χρησιμοποιείς μια και μόνο βαφή, αλλά συνδυάζεις δύο ή περισσότερες αποχρώσεις. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με τα προϊόντα φρυδιών. Ξεκίνα, λοιπόν, με ένα μολύβι να γεμίζεις τα κενά του φρυδιού σου και για περισσότερο βάθος «παίξε» με ένα brow gel.

#3 Επίλεξε προϊόντα φρυδιών με βάση τους υποτόνους του δέρματός σου

Όπως ακριβώς ελέγχεις τους υποτόνους της επιδερμίδας σου για να επιλέξεις σωστή απόχρωση foundation, έτσι πρέπει να κάνεις και για τα μολύβια φρυδιών. Έχεις θερμό χρώμα στα μαλλιά σου, με χρυσές ή κόκκινες ανταύγειες; Ή μήπως έχεις ψυχρούς υποτόνους; Αναλόγως θα βρεις και την κατάλληλη απόχρωση μολυβιού φρυδιών.

proionta frydiwn

Κι αν ακόμα δεν είσαι σίγουρη πως έχεις βρει το σωστό προϊόν για τα φρύδια σου, ρίξε μια ματιά στην παρακάτω gallery. Σου εξηγούμε αναλυτικά τι ταιριάζει στις ξανθές, καστανές, μελαχρινές και κοκκινομάλλες. Δεν μπορεί… Μετά από αυτό θα βρεις σίγουρα το προϊόν φρυδιών που «κουμπώνει» τέλεια σε εσένα.

Διάβασε ακόμα: Η Kim Kardashian χρειάζεται λιγότερα από πέντε λεπτά για να κάνει το απόλυτο no make up μακιγιάζ


Πηγή