Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Πώς θα δημιουργήσεις το απόλυτο εφέ «χωρίς μακιγιάζ»

Θέλεις να πετύχεις το απόλυτο natural look; Είναι σταθερά η πιο hot τάση ομορφιάς τα τελευταία χρόνια, με διάσημα μοντέλα να το επιλέγουν για τις καθημερινές τους εμφανίσεις. Το αγαπάμε γιατί μας κάνει να δείχνουμε φρέσκες και λαμπερές! Συγκεντρώσαμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις προκειμένου να πετύχεις ένα φυσικό αποτέλεσμα, που θα κάνει την επιδερμίδα σου να δείχνει αψεγάδιαστη.

Πριν ξεκινήσεις, φρόντισε να ενυδατώσεις καλά το πρόσωπό σου. Είναι το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα, προκειμένου στη συνέχεια να εφαρμόσεις το make up σου. Αφού καθαρίσεις καλά το δέρμα σου, εφάρμοσε το σέρουμ και την κρέμα προσώπου. Στη συνέχεια, κάλυψε τις κοκκινίλες ή άλλες ατέλειες, χρησιμοποιώντας ένα κατάλληλο προϊόν κάλυψης, που δεν θα κάνει το αποτέλεσμα να δείχνει «βαρύ» και στυλιζαρισμένο.

Αόρατο μακιγιάζ με το Ultra HD Perfector!

Εμείς ανακαλύψαμε ακριβώς αυτό που αναζητούσαμε στη σειρά μακιγιάζ της Sephora «Make Up For Ever», που προσφέρει ένα πολύ ανάλαφρο και φυσικό αποτέλεσμα. Ο λόγος για το Ultra HD Perfector, που είναι μια νέα γενιά υγρού χρώματος για υγιή όψη, αόρατο σε κάμερα 4Κ και σε γυμνό μάτι!

Πιο συγκεκριμένα, εξομαλύνει τις ατέλειες της επιδερμίδας και τις καλύπτει στο έπακρο. Παράλληλα, χαρίζει φως και λάμψη. Η ελαφριά, εύκολη στην εφαρμογή σύνθεσή του με προσαρμόσιμη κάλυψη ενυδατώνει προστατεύοντας την επιδερμίδα χάρη στο SPF 25 PA ++. Έτσι, πέρα από τέλεια κάλυψη θα είσαι προστατευμένη και από την ηλιακή ακτινοβολία, που όπως γνωρίζεις ευθύνεται για τις ρυτίδες, ενώ μπορεί να οδηγήσει στην εμφάνιση πανάδων ή κηλίδων.

sephora foundation 2

Η σειρά διαθέτει μία μεγάλη χρωματική παλέτα, για να βρεις την απόχρωση που ταιριάζει απόλυτα στην επιδερμίδα σου. Αυτό που πραγματικά εντυπωσιάζει είναι οι αόρατες ζεστές χρωστικές που δημιουργούν ένα ροζ αποτέλεσμα και ένα εφέ «χωρίς μακιγιάζ».

Η ενυδατική και προστατευτική υφή και το απαλό αποτέλεσμα «soft focus» θα σε κάνουν να το αγαπήσεις αμέσως. Με μία μόνο κίνηση, το χρώμα γίνεται φωτεινό και η επιδερμίδα σου μοιάζει τέλεια, χωρίς να χρειαστεί καν να προσπαθήσεις!

Το Ultra HD Soft Light είναι το «μυστικό» για να πετύχεις το απόλυτο αποτέλεσμα φυσικής λάμψης!

Συνδυαστικά σου προτείνουμε να χρησιμοποιήσεις το Ultra HD Soft Light, το οποίο είναι ένα πάρα πολύ ελαφρύ υγρό που θα σε βοηθήσει να αναδημιουργήσεις τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας σου! Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και μόνο του για να αναδείξεις το πρόσωπό σου, καθώς είναι ένα  πρωτοποριακό προϊόν ενίσχυσης του φωτός περιλαμβάνει αυξημένο ποσοστό επίπεδων περλών που δίνουν στο δέρμα μία διακριτική, αντανάκλαση, χωρίς φωτεινότητα, συμβατή με Ultra Hd. Έτσι, η επιδερμίδα σου θα δείχνει πιο φρέσκια και νεανική από ποτέ!

sephora foundation 3

Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ σου με ελάχιστη μάσκαρα και ένα lip gloss σε φυσική απόχρωση και δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο!


Πηγή