Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Πώς το νερό micellar έγινε το κορυφαίο beauty trend για τα μαλλιά

Προσπαθείς να φροντίζεις καθημερινά την επιδερμίδα και τα μαλλιά σου, ακολουθώντας την κατάλληλη για τις ανάγκες σου ρουτίνα ομορφιάς και περιποίησης και χρησιμοποιώντας αξιόπιστα προϊόντα.

Η αλήθεια είναι, ωστόσο, πως οι προσπάθειές σου να χαρίσεις λάμψη στα μαλλιά και το δέρμα σου και να διατηρήσεις την όψη τους νεανική για πολλά ακόμη χρόνια δεν θα ευοδωσούν, αν δεν πίνεις κάθε μέρα το νερό σου.

Το νερό αποτελεί πηγή ζωής και είναι απαραίτητο για τη διατήρηση της υγείας αλλά και της ομορφιάς σου. Διότι αν δεν καταναλώνεις το νερό που χρειάζεται το σώμα σου σε καθημερινή βάση (περίπου οκτώ ποτήρια νερό), τότε το δέρμα και τα μαλλιά σου θα δείχνουν θαμπά και άτονα, ενώ τα πρώτα σημάδια της γήρανσης δεν θα αργήσουν να φανούν. Αν αναλογιστείς πως το σώμα σου αποτελείται κατά 2/3 περίπου από νερό, τότε μπορείς να κατανοήσεις τη σημασία του να μην ξεχνάς να πίνεις το νεράκι σου!

Κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι, λοιπόν, το γεγονός ότι μια από τις κορυφαίες τάσεις στην ομορφιά για το 2020, φέρνει σε πρώτο πλάνο το νερό και συγκεκριμένα, το νερό micellar.

Η συνέχεια στο epithimies.gr


Πηγή