Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Σήμερα έχουμε #TieDyeNails γιατί είναι ακόμα τάση και αρχίσαμε να τα συμπαθούμε

Αχ Σάββατο! Είναι η πιο ωραία ημέρα της εβδομάδας, no; Εντάξει και η Παρασκευή δεν πάει πίσω αλλά το Σάββατο είναι άλλο πράγμα. Ξέρεις τι δεν είναι τόσο ωραίο; Το tie dye trend που είδαμε πέρσι. Μα πώς έκανα έτσι smoothly τη σύνδεση… στο θέμα μας όμως: Tie Dye. Η τάση των 90’s που εμφανίστηκε πριν ένα χρόνο περίπου μας είχε αφήσει αδιάφορες στην αρχή, εδώ στο beauty department, ενώ αργότερα απλά μας εκνεύρισε.

Για να μην γενικολογώ όμως, ας παραδεχτώ ότι μόνο εγώ (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) δεν τη συμπαθούσα. Φέτος λοιπόν εμφανίστηκε ξανά και έφτασε για ακόμα μία φορά όπως όλα τα trends- στο μανικιούρ. Έλα όμως που φέτος σα να το συμπαθώ αυτό το super retro trend!

Όχι, προφανώς και δεν θα φορέσω ρούχα tie dye αλλά δεν με νευριάζουν. Ούτε θα κάνω #TieDyenails αλλά μου αρέσει να τα βλέπω. Πώς μου ήρθαν όλα αυτά σήμερα; Μπήκα στα eshops για να βρω μαγιό και είναι όλα σχεδόν με αυτό το μοτίβο. Αποφάσισα λοιπόν να βρω και δέκα μανικιούρ, να τα βάλω στην παρακάτω gallery και να σου ευχηθώ καλό ΣΚ! Καλό ΣΚ λοιπόν, scroll down για να δεις τα σχέδια…

Διάβασε ακόμα: To nail art που θέλουμε για τα νύχια μας αυτή την Παρασκευή είναι γεμάτο πεταλούδες!

 


Πηγή