Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Σήμερα Πέμπτη, κάνουμε #FlameNails για να είμαστε ασορτί με τον καύσωνα

Σε περίπτωση που κάνεις αποχή από τις ειδήσεις και προσπαθείς να αποτοξινωθείς από τα νέα, είναι χρέος μας να σε ενημερώσουμε, ότι έχει ξεκινήσει σφοδρότατος καύσωνας.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, θα είναι ίσως χειρότερος και από εκείνον του 1987. Το 1987 είχε χτυπήσει την Ελλάδα ένα πολύ σφοδρό κύμα καύσωνα που έφερε τα πάνω κάτω και μας… «έλιωσε».

via GIPHY

Αυτή τη φορά ωστόσο, έχουμε τον κλιματισμό και την τεχνολογία με το μέρος μας. Έχουμε ενημέρωση, θα μείνουμε μέσα στη δροσιά και θα πιούμε λίτρα νερό. Τι θα κάνουμε όσο περιμένουμε να περάσει όμως ο καύσωνας;

Δες εδώ ένα ιδιοφυές nail art

Μανικιούρ προφανώς! Το μανικιούρ είναι «βάλσαμο» για τις ώρες της βαρεμάρας και για σήμερα σου έχουμε ένα nail art ασορτί με τον καιρό.

Ψάξαμε στο αγαπημένο Instagram και βρήκαμε μανικιούρ με φλόγες! Θυμίζουν λίγο τα αυτοκινητάκια hot wheels ή και τα ρετρό σχέδια που βλέπαμε επάνω σε φούτερ και αυτοκίνητα τη δεκαετία του 90.

via GIPHY

Είναι όμως πολύ όμορφα, funky, διαφορετικά και μπορείς να τα κάνεις σε όποιο χρώμα επιλέξεις (εκτός από το κλασσικό κόκκινο και πορτοκαλί της φωτιάς).

Θέλουμε λοιπόν να καθίσεις αναπαυτικά, να πιείς λίγο νερό και να χαζέψεις τα φλογερά νύχια που συγκεντρώσαμε για εσένα στην παρακάτω gallery. Και υπομονή girl, θα περάσει ο καύσωνας!

Εδώ μπορείς να δεις καλοκαιρινά μανικιούρ


Πηγή