Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Σήμερα ταξιδεύουμε πίσω στα 90’s με τα μανικιούρ μας

Hey girls! Το σημερινό nailspiration είναι πολύ ιδιαίτερο για εμένα γιατί αποφάσισα να το αφιερώσω στη δεκαετία του 90, τη δεκαετία της εφηβείας μου γι’ αυτό αν είσαι φίλη μου άνω των 30 μείνε για να συγκινηθούμε μαζί. Αν γεννήθηκες το 90 ή στα 00’s επίσης μείνε! Μπορεί και να σου αρέσει αυτό το μίνι ταξίδι στο παρελθόν για το οποίο μιλούν οι millennials και δεν καταλαβαίνεις απόλυτα. Πάτα play και συνέχισε παρακάτω…

Δεκαετία του 90 λοιπόν, η περίοδος του grunge, των supermodels, των βασανιστικά λεπτών φρυδιών, του καφέ κραγιόν και των spaghetti straps. Τα 90’s της κασέτας και του Wild Rose, του Privilege και του Venue (εντάξει και του plus soda). Τα 90’s των Nirvana και των Spice Girls, τα 90’s του Beverly Hills. Των butterfly clips στα μαλλιά και του καφέ κραγιόν, της γαλάζιας σκιάς και των φιλαριστών κουρεμάτων. Τα 90’s της Kate Moss, του CK One και της Clinique Happy! Της χοντρής στέκας, της βάτας και των FILA! Θα μπορούσα να συνεχίσω για πολλές σελίδες αλλά θα σε κουράσω ίσως γιατί εδώ ήρθες για μανικιούρ.

Πληκτρολογώντας #90Snails στο Instagram για αυτό το θέμα δεν μπορώ να πω ότι ταξίδεψα στο παρελθόν αλλά σίγουρα θυμήθηκα τα πολύχρωμα φούτερ που φορούσαμε και τις color blocking φόρμες. Θυμήθηκα τα φαντεζί animal prints και τις κασέτες που διακοσμούσαμε. Θέλω λοιπόν αν τα θυμηθείς και εσύ όλα αυτά αγαπημένη μου, φίλη millennial και να κάνεις ένα 90’s μανικιούρ αυτό το ΣΚ που έρχεται.

90S KATE

Βάλε να παίζουν τα τραγούδια που σε κάνουν να νιώθεις και πάλι 16 χρονών, συγκέντρωσε τα πιο πολύχρωμα βερνίκια σου και αν θέλεις έμπνευση για σχέδια κάνε ένα scroll στην παρακάτω gallery.

Διάβασε ακόμα: Τα #MilkyNails είναι και πάλι τάση και δεν θα μπορούσαμε να χαρούμε περισσότερο


Πηγή