Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Σήμερα τα νύχια μας είναι στολισμένα με το φρούτο των αγγέλων aka…παπάγια

Σήμερα είναι Παρασκευή, η τελευταία Παρασκευή πριν τον Δεκαπενταύγουστο. Πώς πέρασε έτσι ο καιρός, μπορεί κάποιος να μας απαντήσει υπεύθυνα;

Αυτό το καλοκαίρι είναι πραγματικά περίεργο και δεν το έχουμε νιώσει σαν καλοκαίρι. Η διάθεσή μας είναι σχετικά πεσμένη, πράγμα λογικό δεδομένων των όσων γίνονται, και το ένα πράγμα που μας ανεβάζει, είναι τα μανικιούρ και το daily nailspiration.

Για σήμερα λοιπόν, αποφασίσαμε να αντλήσουμε έμπνευση από τα φρούτα και συγκεκριμένα, από το φρούτο που ξετρέλανε τον Χριστόφορο Κολόμβο όταν το έφαγε: Την παπάγια!  

via GIPHY

Αυτή είναι η ασχημότερη απόχρωση βερνικιού νυχιών στον κόσμο και λέγεται Compost

Το φρούτο των Αγγέλων

Η κρεμώδης, γλυκιά του γεύση τον μάγεψε τόσο που, ονόμασε την παπάγια «Φρούτο των Αγγέλων». Πράγματι, η παπάγια είναι ένα «αγγελικό» φρούτο όχι όμως μόνο εξαιτίας της γεύσης του.

Η τρυφερή, σαν βούτυρο σάρκα του, είναι γεμάτη β- καροτένιο, βιταμίνη C και φλαβονοειδή, βιταμίνης Ε, Α και ινες, παπαΐνη και έχει ισχυρή αντι-φλεγμονώδη δράση. Είναι με λίγα λόγια ένα superfood… Ένα πανέμορφο superfood!

Ένα όμορφο superfood

Η φλούδα του είναι πράσινη-καφέ ενώ το εσωτερικό του είναι έντονο πορτοκαλί (οριακά κοραλλί) και έχει μαύρα κουκούτσια που δημιουργούν τέλεια αντίθεση. Είναι μάλιστα και εύκολο να το ζωγραφίσει κανείς αρκεί να έχει λίγη υπομονή, ένα λεπτό πινέλο και τα σωστά βερνίκια.

#KittenNails 10 μανικιούρ με γατάκια που θα σε κάνουν να χαμογελάσεις πλατιά

papaya fruits copy

Και μιας που το έφερε η κουβέντα… Αν θέλεις και εσύ να στολίσεις τα νύχια σου με παπάγια, το φρούτο των αγγέλων, δεν έχεις παρά να κάνεις ένα ακόμα scroll για να δεις τα nail art που βρήκαμε για εσένα και να τα αντιγράψεις.

Και προσπάθησε να χαμογελάσεις, όλα θα πάνε καλά στο τέλος, το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ και πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά!

Αυτό το account έχει τα πιο χαρούμενα #DottedNails που θα δεις στο Instagram


Πηγή