Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Σε έναν τέλειο κόσμο, αυτά είναι τα αξεσουάρ που θα φορούσαμε απόψε στα μαλλιά μας

Καλημέρα σε όλες! Πόση χαρά σήμερα;! Δεν ξέρω για εσένα αλλά προσωπικά, ανυπομονώ να φύγει το 2020. Ήταν όλα τόσο ανάποδα και περίεργα αυτή τη χρονιά που, πραγματικά πιστεύω ότι, τα μεσάνυχτα, η κολοκύθα θα μεταμορφωθεί σε άμαξα και όλα θα ομορφύνουν. Δεν ξέρω αν θα γίνει αυτό, ίσως και όχι. Έχουμε κάμποσο δρόμο μέχρι να φτιάξουν τελείως τα πράγματα αλλά παραμένω αισιόδοξη, όπως ελπίζω και εσύ. Παραμονή πρωτοχρονιάς λοιπόν και σε έναν τέλειο κόσμο θα γιορτάζαμε με πάρτι ή όπως θέλει ο κάθε ένας.

Προσωπικά δεν έβγαινα την πρωτοχρονιά εδώ και πολλά χρόνια αλλά φέτος θα το έκανα, όπως όλοι. Θα διασκέδαζα και θα άλλαζα το χρόνο με αστερόσκονη και φιλιά. Θα έβαζα στολίδια στα μαλλιά και τα πιο άνετα παπούτσια μου (τι περίμενες; Τακούνια;) και θα χόρευα ως το πρωί. Όλα αυτά θα γίνουν βέβαια αλλά πολύ διαφορετικά φέτος. Γι’ αυτό σκέφτηκα να σου δείξω όλα τα στολίδια που θα φορούσα στα μαλλιά σε έναν τέλειο κόσμο. Και λέω τέλειο γιατί είναι όλα designer και πανάκριβα οπότε μάλλον δεν θα τα φορούσα ακόμα και αν δεν υπήρχε η πανδημία.

Είναι ουσιαστικά μοντέρνα στέμματα για βασίλισσες και πριγκίπισσες της νύχτας και βρίσκω ότι είναι ο τέλειος τρόπος για να αποχαιρετίσουμε το 2020. Χωρίς οδηγίες και tutorials, χωρίς προτάσεις για χτενίσματα και μακιγιάζ. Απλά με όμορφες εικόνες που θα θέλαμε να αντιγράψουμε και ελπίζουμε του χρόνου να το κάνουμε. Κάνε ένα ακόμα scroll τώρα, δες τα όλα και όταν πάει 12 απόψε φώναξε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ όσο πιο δυνατά μπορείς, το σύμπαν ακούει…

Πάτα εδώ για να δεις όλο το 25 Days of Beauty Countdown


Πηγή