Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Σπορ στον ήλιο: Αδρεναλίνη στα ύψη με την καλύτερη προστασία

Καλοκαίρι και διακοπές δεν σημαίνει μόνο ξαπλώστρα και ηλιοθεραπεία. Κάποιες από εμάς περιμένουμε πώς και πώς να βγούμε στον ήλιο και να τον απολαύσουμε κάθε στιγμή με ασφάλεια, ώστε να ασχοληθούμε με τα αγαπημένα μας θαλάσσια σπορ: Σέρφινγκ, SUP, σκι, ακόμα και το beach volley είναι στο «μενού», εκτός φυσικά από τις κλασικές, πλέον, ρακέτες! Ώρες ατελείωτες μπορώ να ασχολούμαι με το καθένα από αυτά, αλλά και να δοκιμάζω νέα αθλήματα τόσο μέσα στο νερό, όσο και δίπλα σε αυτό. Με τον καιρό έχω πλέον εξασκηθεί και έχω αποκτήσει την κατάλληλη εμπειρία τόσο για να γνωρίζω ποια παραλία είναι κατάλληλη για ποιο σπορ, ποιος καιρός ευνοεί το wind surfing και ποιος το SUP, ποια είναι η καλύτερη παρέα -αν θέλω παρέα και δεν προτιμώ την ηρεμία μου- καθώς και ότι το NIVEA SUN είναι το αντηλιακό που με προστατεύει αδιάκοπα, παρά τις αναπόφευκτες, συχνές βουτιές!

Η αλήθεια είναι ότι… έπαθα και έμαθα. Διότι αν ασχολείσαι κι εσύ με καλοκαιρινά σπορ, γνωρίζεις καλά, πως ένα «συνηθισμένο» αντηλιακό δεν φτάνει, ώστε και να απολαμβάνεις αυτό που πραγματικά θέλεις να κάνεις -δηλαδή το άθλημα, αλλά και να είσαι πλήρως προστατευμένη από τις βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας. Αν χρειάζεται κάθε 15 λεπτά να διακόπτεις την άθλησή σου για να ξαναβάλεις αντηλιακό, μετά να περιμένεις να δράσει και έπειτα από όλα αυτά να συνεχίζεις αυτό που έκανες, ε τότε, όχι. Μάλλον δεν το απολαμβάνεις. Τι είναι αυτό που ζητάς λοιπόν από ένα αντηλιακό, εσύ που λατρεύεις τα θαλάσσια σπορ;

Πρώτον και βασικότερο, θέλεις να προστατεύει την επιδερμίδα σου, από τις επιπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας. Θέλεις επίσης, να απλώνεται εύκολα και να απορροφάται ακόμα πιο εύκολα, να μην κολλάει, να μην σου δημιουργεί δυσάρεστη αίσθηση και βέβαια να είναι ανθεκτικό στο νερό -όσο καλή κι αν είσαι στα παραπάνω αθλήματα, οι βουτιές είναι στο πρόγραμμα, όπως πολύ καλά γνωρίζεις.

Χωρίς αμφιβολία, αυτό που χρειάζεσαι είναι το νέο NIVEA SUN Protect & Dry Touch Gel SPF 30, που καλύπτει όλους τους παραπάνω τομείς, δηλαδή παρέχει υψηλής αποτελεσματικότητας προστασία από τις ακτίνες UVA and UVB για άμεση προστασία, έχει ελαφριά και διάφανη σύνθεση που αφήνει 0% αίσθηση λιπαρότητας, απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα και δεν αφήνει λευκά σημάδια μετά την εφαρμογή. Τέλος, είναι έξτρα ανθεκτικό στο νερό, ακριβώς όπως θέλεις! Το NIVEA SUN Protect & Dry Touch Gel SPF 30 είναι μέρος της σειράς NIVEA SUN Protect & Dry Touch με προϊόντα όπως το Sun Spray και το Refreshing Mist, ιδανικά για μια πλήρη περιποίηση της επιδερμίδας σου κατά την έκθεση στον ήλιο. Όλα τους είναι ανθεκτικότατα στο νερό και απλώνονται πανεύκολα, ενώ μπορείς να τα βρεις με SPF 30 και SPF 50. Επιπλέον, καλό είναι να γνωρίζεις ότι οι συσκευασίες των sprays της NIVEA SUN προέρχονται κατά ένα μεγάλο ποσοστό από ανακυκλωμένα υλικά, ενώ η σύνθεση των προϊόντων είναι βιοδιασπώμενη, καθώς σέβεται απόλυτα το περιβάλλον.

nivvvvvveaaa

Φεύγω για τη θάλασσα κι έχω πάντα μαζί μου τον εξοπλισμό μου, αλλά και τα αγαπημένα μου αντηλιακά της NIVEA SUN: Το νέο μου NIVEA SUN Protect & Dry Touch Gel SPF 30, το Mist και το Spray για ολοκληρωμένο αποτέλεσμα και το δέρμα μου απαλότερο από ποτέ. Προστασία από τον ήλιο, περιποίηση της επιδερμίδας, σεβασμός στο περιβάλλον, το τρίπτυχο που με έκανε να αγαπήσω τη #NIVEASUN!




Πηγή