Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Στάμπες για τα φρύδια; Κι όμως υπάρχουν και το Instagram έχει διχαστεί!

Βρισκόμαστε στη δεκαετία που θέλει τα φρύδια μας να είναι πυκνά, γεμάτα και μεγάλα, όπως αυτά της Cara Delevingne. Βρισκόμαστε (πάλι) στη δεκαετία που οι beauty εφευρέσεις δεν σταματούν ΠΟΤΕ και μπορούν να εξαπλωθούν από τη μία άκρη της γης στην άλλη μόνο με ένα hashtag. Τελευταία beauty ανακάλυψη; Οι στάμπες φρυδιών!

Μετά τις πιο κλασικές μεθόδους, οι στάμπες φαντάζουν ως μία από τις πιο ανώδυνες και άμεσες μεθόδους προκειμένου να πετύχει μία γυναίκα γεμάτα, παχιά και με τέλεια γωνία φρύδια. Στην ουσία λειτουργούν όπως οι κανονικές σφραγίδες. Πρώτα τη βυθίζεις σε μια πούδρα και μετά την ακουμπάς στα φρύδια σου, προσαρμόζοντάς την σωστά. Πέντε δευτερόλεπτα αρκούν για έχεις ένα άψογο αποτέλεσμα στα φρύδια σου….

 

A post shared by DuBuying.ae (@dubuying.ae) on Apr 6, 2017 at 3:18am PDT

Ή μήπως όχι; Για να είμαστε ειλικρινείς αναζητώντας το hashtag #browstamp στο Instagram διαπιστώσαμε πως οι γνώμες ή καλύτερα οι beauty bloggers διχάζονται μπροστά στην εφεύρεση που ακούει στο όνομα «σφραγίδες φρυδιών»! Όπως θα δεις και στα παρακάτω βιντεάκια το αποτέλεσμα πολλές φορές ξεφεύγει από τα όρια του φυσικού και φυσιολογικού και γίνεται κάπως αστείο… οδηγώντας σε πλήρη κατά στροφή του μακιγιάζ!

 

A post shared by Gin Amber (@ginamberx) on Jul 25, 2016 at 10:58am PDT

 

A post shared by Makeup Hair Nail Paradise (@makeup.hair.nail.paradise) on May 7, 2017 at 10:54am PDT

Και αν το καλοσκεφτείς σε όλες αυτές τις περιπτώσεις… περισσότερος χρόνος χρειάζεται στο να διορθώσεις τη καταστροφή παρά στο να γεμίσεις με το κλασικό τρόπο (μολύβι) τα φρύδια σου…


Πηγή