Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Σταμάτα ό, τι κάνεις και διάβασε για τον μεγάλο διαγωνισμό των αρωμάτων Paco Rabanne και των Sephora

Aγαπημένες μας beauty addicts, σήμερα είχαμε τα πιο υπέροχα νέα της εβδομάδας! Ένας μεγάλος διαγωνισμός πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τα αρώματα Paco Rabanne και την αλυσίδα καλλυντικών Sephora και μας ενδιαφέρει όλες! Από τις 6 έως και τις 31 Δεκεμβρίου,  με αγορές αρωμάτων Paco Rabanne, θα μπορείς να μπαίνεις σε κλήρωση για να κερδίσεις ένα από τα παρακάτω τέλεια δώρα:

  • 1 τυχερός θα κερδίσει 1 συλλεκτική τσάντα του οίκου Paco Rabanne
  • 5 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα ΣΕΤ Paco Rabanne Pure XS for HER 80ml & body lotion 100ml
  • 10 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα ΓΥΝΑΙΚΕΊΟ ΆΡΩΜΑ Paco Rabanne Pure XS for HER 80ml

Η διαδικασία είναι πολύ απλή: Με κάθε αγορά αρώματος Paco Rabanne, το διάστημα 06/12-31/12, θα παραλαμβάνεις από τις αισθητικούς στα corners των αρωμάτων Paco Rabanne ή στα ταμεία της αλυσίδας καταστημάτων Sephora το σχετικό κουπόνι συμμετοχής. Στη συνέχεια, θα συμπληρώνεις τα στοιχεία σου στο κουπόνι και θα το τοποθετείς στις κάλπες που θα βρεις σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας Sephora!

Σε κάθε αγορά από τα προαναφερθέντα αρώματα αντιστοιχεί ένα κουπόνι, επομένως όσο περισσότερες οι αγορές, τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να κερδίσεις τα μεγάλα αυτά δώρα του οίκου Paco Rabanne! Tι περιμένεις λοιπόν; Σπεύσε να μυρίσεις και να κάνεις δικό σου το αγαπημένο σου Paco Rabanne άρωμα και ίσως να είσαι εσύ η τυχερή!


Πηγή