Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Στη Lily Collins ταιριάζουν όλα- μα όλα- τα χρώματα κραγιόν

Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι ακόμα δεν έχω δει τη νέα σειρά του Netflix, «Emily In Paris», η οποία είναι το πιο hot θέμα ανάμεσα σε όλες τις συζητήσεις των γυναικείων παρεών. Ωστόσο, έχω εντυπωσιαστεί από όσα βλέπω και διαβάζω για την πρωταγωνίστρια Lily Collins και -ακόμα περισσότερο- έχω ενθουσιαστεί με την ομορφιά της.

Αποκλείεται να μην έχεις παρατηρήσει ότι έχει απίστευτα φυσική ομορφιά και ότι αποτελεί τον ιδανικό καμβά για κάθε make up artist. Αυτό, όμως, που εμείς παρατηρήσαμε ενδελεχώς και θέλουμε να το μοιραστούμε μαζί σου είναι ένα: ότι στη Lily Collins ταιριάζουν όλα ΜΑ ΟΛΑ τα χρώματα κραγιόν.

Θα τη δεις με nude, με απαλό ροζ, με πιο έντονο ροζ ή με φλογερό κόκκινο και κάθε φορά θα αναφωνήσεις «wow» με τον ίδιο τρόπο! Δε σου λέμε υπερβολές. Πραγματικά, στην παρακάτω gallery θα καταλάβεις ακριβώς τι εννοούμε και επειδή σε σκεφτόμαστε θα σου προτείνουμε και κραγιόν με τα οποία μπορείς να δημιουργείς τα beauty looks της κομψής ηθοποιού.

Αν το σκεφτείς καλύτερα, σπάνια ταιριάζουν και κολακεύουν όλα τα χρώματα κραγιόν μια κοπέλα. Σε άλλες ταιριάζει περισσότερο το κόκκινο και το ροζ, ενώ σε άλλες- πολύ ανοιχτόχρωμες- δεν πηγαίνει καθόλου το μπεζ-nude. Στη Lily Collins, όμως, όλα τα χρώματα κραγιόν δείχνουν υπέροχα και για αυτό την έχουμε αγαπήσει λίγο παραπάνω. Το ίδιο θα κάνεις και εσύ!

Διάβασε ακόμα: S/S 2021: Αυτή η beauty τάση από το Paris Fashion Week μάς έχει διχάσει


Πηγή