Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Σύμφωνα με το instagram τα #CloudNails θα είναι τάση το καλοκαίρι

Τα #CloudNails είναι το nail art που έγινε τάση εξαιτίας της λατρεμένης μας Betina Goldstein. Η καλλιτέχνης από το Μεξικό, είχε φτιάξει ένα πανέμορφο σχέδιο με ροζ χρώματα και πολύ σύντομα μετά την ανάρτησή του στο Instagram, το feed μας είχε γεμίσει συννεφιασμένα μανικιούρ. Ο καιρός πέρασε, η μόδα άλλαξε (εξαιτίας της Betina αρκετές φορές) και φτάσαμε στο καλοκαίρι. Ενώ θα το ζήσουμε διαφορετικά από ότι όλο τον περασμένο χειμώνα ένα πράγμα θα παραμείνει ίδιο. Μπορείς να μαντέψεις ποιο θα είναι αυτό;

Ναι, ναι τα #CloudNails θα είναι και πάλι στα χέρια μας μόνο που αυτή τη φορά δεν θα κάνουμε μελαγχολικούς συνειρμούς αλλά χαρούμενους. Ηλιοβασιλέματα, βόλτες στην εξοχή, ηλιόλουστες μέρες στην παραλία… τα λευκά συννεφάκια θα μας θυμίζουν όμορφα πράγματα και το ίδιο θα κάνουν τα χρώματα που θα χρησιμοποιήσουμε καθώς οι επιλογές κυμαίνονται ανάμεσα στο μωβ, το ροζ και το γαλάζιο (ή και όλα μαζί).

Αν σου αρέσει η ιδέα των #CloudNails λοιπόν, δεν έχεις παρά να σπεύσεις στην παρακάτω gallery όπου συγκεντρώσαμε για εσένα δέκα τέλεια σχέδια σε πανέμορφα χρώματα και να τα χαζέψεις με τον απογευματινό σου καφέ.

Διάβασε ακόμα: Mellow Yellow: Τα κίτρινα νύχια είναι αυτό που χρειαζόμαστε σήμερα Δευτέρα


Πηγή