Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Τέλειες ανταύγειες: Τα μόνα tips που χρειάζεσαι είναι αυτά

Αν ρωτήσεις τον κομμωτή σου ποιο είναι το ένα πράγμα που του ζητούν συχνότερα, η απάντηση σίγουρα θα είναι οι ανταύγειες. Αν αφήσουμε στην άκρη τις επισκέψεις ρουτίνας όπως η ρίζα, είναι αναμενόμενο ότι οι περισσότερες γυναίκες ζητούν κάτι που περιλαμβάνει ανταύγειες ή και μπαλαγιάζ. Οι ανταύγειες βλέπεις, είναι ο τέλειος τρόπος για να «φωτίσει» το χρώμα των μαλλιών ή και να σκουρύνει αντίστοιχα χωρίς να ταλαιπωρηθεί πολύ ή τρίχα και χωρίς να φανεί τεράστια, δραματική αλλαγή.

Ωστόσο, οι ανταύγειες θέλουν προσοχή. Πόσες φορές δεν έχουν κοκκινίσει οι δικές σου ανταύγειες (αν είσαι μελαχρινή) και πόσες φορές δεν έχουν κιτρινίσει οι τούφες σου (αν είσαι ξανθιά). Όλα αυτά φυσικά συμβαίνουν σε χρώμα που έχει πετύχει… Υπάρχουν και οι περιπτώσεις που οι ανταύγειες σου δεν είναι καθόλου αυτό που ήθελες.

Η περιγραφή του χρώματος των μαλλιών είναι πολύ, ΠΟΛΥ δύσκολη. Μπορεί να νομίζεις πως εξήγησες ακριβώς αυτό που θέλεις στον κομμωτή σου όμως, εκείνος να έχει καταλάβει κάτι άλλο. Όχι, δεν είναι πρόβλημα επικοινωνίας ή αντίληψης. Το χρώμα είναι σχετικό και ο κάθε ένας μας (πελάτης ή κομμωτής) το ερμηνεύει διαφορετικά.

Ο δρόμος λοιπόν για τις τέλειες ανταύγειες και το χρώμα των ονείρων σου είναι σχετικά δύσκολος. Έχεις την επικοινωνία, έχεις την περιποίηση μετά… δεν θέλουμε όμως να ανησυχείς. Οι δυσκολίες αυτές είναι εύκολο να ξεπεραστούν και θα σε βοηθήσουμε εμείς!

Μιλήσαμε με τους αγαπημένους μας colorists και μας αποκάλυψαν τα απόλυτα tips που θα εξασφαλίσουν 100% επιτυχία στο επόμενο ραντεβού σου για ανταύγειες και τέλειο χρώμα με διάρκεια μέχρι να ξαναπάς στο κομμωτήριο. Διάβασε τα πάντα στην gallery που ακολουθεί…

Cover photo @makingwaves_hairstudio

Διάβασε ακόμα: Follow the sun ή αλλιώς πως θα φορέσεις bronzer όσο είσαι ακόμα λευκή

 


Πηγή