Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Τα βήματα για σωστό ξεκαθάρισμα του νεσεσέρ μετά τις διακοπές

Αχ! Το ξέρω πως ακόμα αρνείσαι να συνειδητοποιήσεις ότι τελείωσαν οι καλοκαιρινές διακοπές. Τα κεφάλια μέσα, επιστροφή στο γραφείο και καλό φθινόπωρο. Φυσικά και δεν θα σου πω «καλό χειμώνα»! Αργεί ακόμα.

Όμως, θα σε βάλω για τα καλά σε autumn mood και θα σου πω πως τώρα είναι η ώρα να κάνεις ξεκαθάρισμα στο νεσεσέρ σου.

Από πότε έχεις να πλύνεις το νεσεσέρ και την τσάντα της θάλασσας; Μάθε τι πρέπει να κάνεις…

Γιατί ξεκαθάρισμα

Θα μου πεις… Γιατί να κάνεις ξεσκαρτάρισμα στο νεσεσέρ σου; Για πάρα πολλούς λόγους.

Γιατί έχεις προϊόντα που δεν θα χρειαστείς από εδώ και στο εξής και που σίγουρα θα σου σπάνε τα νεύρα όταν ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο μέσα στο νεσεσέρ σου.

Γιατί έχεις beauty items που μπορεί να… έχουν λήξει. Είσαι έτοιμη να δεις τι δεν θα χρειαστείς στο φθινοπωρινό νεσεσέρ σου;

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Skincare.com by L’Oréal (@skincare)

Το σωστό το ξεκαθάρισμα

#! Ώρα για… καινούρια ενυδατική κρέμα

Το καλοκαίρι λογικά χρησιμοποιείς πολύ ελαφριά ενυδατική κρέμα. Ώρα να την αντικαταστήσεις με μια πιο πλούσια κρέμα, που θα μπορεί να φροντίσει κατάλληλα την επιδερμίδα σου όταν θα αρχίσουν τα πρώτα κρύα.

#2 Απαλλάξου από το bronzer

Το bronzer δεν είναι ιδανικό καλλυντικό για τον χειμώνα. Είναι must-have του καλοκαιριού, ώστε να τονίζεται όμορφα το μαύρισμά σου.

#3 Βάλε στην άκρη την αδιάβροχη μάσκαρα

Δυστυχώς (το ξέρω!), οι βουτιές στη θάλασσα θα αρχίζουν να λιγοστεύουν από εδώ και στο εξής. Όπως και οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Άρα, η αδιάβροχη μάσκαρα μόνο επιβαρυντική μπορεί να είναι για τις βλεφαρίδες σου. Βάλ’τη στην άκρη, λοιπόν!

#4 Σκούρο make up σημειώσατε Χ

Τα tanning sessions τελειώνουν σιγά-σιγά, το μαύρισμα θα πάει… περίπατο και το σκούρο make up σου θα σε μεταμορφώσει σε κλόουν. Βγάλε το, λοιπόν, από το φθινοπωρινό νεσεσέρ σου.

Έχεις κι άλλα να κάνεις… Τι νόμιζες; Ρίξε μια ματιά στην gallery, λοιπόν, και οργανώσου σωστά.

Cover photo: @dandybydana




Πηγή