Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Τα καινούργια Palette Toners δίνουν νέα πνοή στο ξανθό!

Πολλές γυναίκες συχνά λένε πως το ξανθό χρώμα στα μαλλιά είναι εντυπωσιακό αλλά πολύ δύσκολα διατηρείται ζωντανό. Παράλληλα, όλο και περισσότερες γυναίκες, ανησυχούν για τους κίτρινους τόνους που εμφανίζονται στα μαλλιά τους. Η Palette με τα νέα Toners για ξανθά μαλλιά ανανεώνει το ξανθό χρώμα των μαλλιών σας πιο εύκολα από ποτέ!                                                                                            

Τα νέα Palette Toners σε 2 μοναδικές αποχρώσεις: Ξανθό Σαντρέ και Ξανθό Πλατινέ αναλαμβάνουν να ανανεώσουν το χρώμα στα μαλλιά μας και να εξουδετερώσουν τους κίτρινους τόνους. Χάρη στην περιποιητική, vegan φόρμουλά τους με μικρό-πιγμέντα και ψυχρά ρεφλέ το ξανθό χρώμα στα μαλλιά ενισχύεται, γίνεται πιο εκτυφλωτικό από ποτέ και αποκτά μεγαλύτερη διάρκεια έως και 8 λουσίματα! Εφαρμόζονται πανεύκολα σε νωπά μαλλιά, αφήνοντας τα για 10 λεπτά. Μετά τη χρήση τους ξεβγάζονται με νερό. Και οι 2 αποχρώσεις είναι κατάλληλες για ξανοιγμένα μαλλιά έως ξανθό μεσαίο.

Χάρη στα νέα Toners το αγαπημένο μας ξανθό γίνεται πραγματικότητα εύκολα και γρήγορα!

Palette ICC 9.51

Για περισσότερες πληροφορίες για την Palette μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα:

http://www.schwarzkopf.gr/el/brands/haircolor/palette.html

https://el-gr.facebook.com/schwarzkopfgreece/

Πληροφορίες για τη Henkel AG

Η Henkel δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο με κορυφαία brands και τεχνολογίες σε τρεις επιχειρηματικούς τομείς: Απορρυπαντικά & Οικιακή Φροντίδα, Beauty Care και Συγκολλητικές Τεχνολογίες. Η Henkel ιδρύθηκε το 1876, έχοντας πάνω από 140 χρόνια επιτυχημένης πορείας και κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στην αγορά τόσο των καταναλωτικών όσο και βιομηχανικών προϊόντων, με αναγνωρίσιμα brands όπως τα Persil, Schwarzkopf και Loctite. Η Henkel απασχολεί περισσότερους από 52.000 εργαζομένους, έχοντας σημειώσει πωλήσεις ύψους €19,3 δις και λειτουργικά κέρδη €2,6 δισ. για το έτος 2020. Οι προνομιούχες μετοχές της Henkel εντάσσονται στο Γερμανικό Χρηματιστηριακό Δείκτη DAX.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.henkel.com

 

Πληροφορίες για τη Henkel Hellas

Η Henkel Hellas ως 100% θυγατρική της Henkel AG & Co από το 1989, έχει καταξιωθεί ως ένας από τους πλέον επιτυχημένους προμηθευτές επώνυμων προϊόντων, δραστηριοποιούμενη στους τρείς επιχειρηματικούς τομείς των Απορρυπαντικών και Καθαριστικών Οικιακής Χρήσης, των Καλλυντικών/ Προϊόντων Ομορφιάς & Προσωπικής Φροντίδας και των Συγκολλητικών Τεχνολογιών με καταναλωτικές Συγκολλητικές Ουσίες, και Βιομηχανικά Προϊόντα.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.henkel.gr


Πηγή