Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Τα καλύτερα προϊόντα styling από τα ντεφιλέ του NYFW στο ράφι του μπάνιου σου!

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ, ποιο είναι εκείνο το χαρακτηριστικό, το οποίο επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τις εμφανίσεις και κατ’ επέκταση την αυτοπεποίθησή μας; Για να σε βοηθήσω λιγάκι, πρόκειται για εκείνο, που όταν δεν «συνεργάζεται» μαζί μας, μπορεί να καθορίσει ακόμη και την έκβαση της ημέρας μας. Φυσικά, αναφέρομαι στα μαλλιά μας.

Κακά τα ψέματα, όλες έχουμε έρθει αντιμέτωπες με bad hair days και ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να παραμείνουμε κομψές και προσεγμένες, όταν τα μαλλιά μας… επαναστατούν εις βάρος μας. Όσο μοναδικό κι αν είναι το σύνολο που έχουμε επιλέξει να φορέσουμε, όσο προσεκτικές κι αν είμαστε με το μακιγιάζ, όλη η προσπάθεια που καταβάλλαμε καταλήγει άκαρπη, εξαιτίας του προχειροπιασμένου κότσου που έχουμε στο κεφάλι μας. Ειδικά τους χειμερινούς μήνες που διανύουμε, με τις καιρικές συνθήκες να μην βοηθάνε καθόλου, ερχόμαστε αντιμέτωπες σχεδόν καθημερινά με τη «μάχη» του καθρέφτη.

Παρόλα αυτά, υπάρχει τρόπος να μπορέσουμε να αποκτήσουμε το επαγγελματικό και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα που επιθυμούμε, χωρίς να χρειαστεί να επισκεφθούμε προηγουμένως κάποιο κομμωτήριο. Πώς θα το καταφέρουμε; Επενδύοντας στα μοναδικά προϊόντα styling του TRESemmé που ήρθαν… κατευθείαν από τα backstage της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης, και τα οποία μπορούν να μας χαρίσουν παρόμοια, ευφάνταστα hairstyling, με αυτά που συναντάμε στα ντεφιλέ και τις σελίδες των περιοδικών μόδας!

Επαγγελματικές προδιαγραφές περιποίησης

Ακριβώς επειδή δεν είσαι επαγγελματίας hairstylist, είναι απαραίτητο να ανακαλύψεις τα προϊόντα που επιλέγουν και εκείνοι, ώστε να «ξεκλειδώσεις» επιτέλους, την hairstylist που κρύβεις μέσα σου! Πρώτο σου μέλημα, λοιπόν, οφείλει να είναι η περιποίηση των μαλλιών σου. Τοποθετώντας στο ράφι του μπάνιου σου ένα σαμπουάν, ένα conditioner και μία ισχυρή μάσκα με εκχύλισμα κερατίνης και έλαιο Marula θα περιορίσεις σε μεγάλο βαθμό το φριζάρισμα, ενώ τα μαλλιά σου θα αποκτήσουν μία πιο λεία και απαλή υφή. Συγκεκριμένα, η σειρά Keratine Shine του TRESemmé, είναι η καταλληλότερη για να διαφυλάξεις την υγεία των μαλλιών σου και εκείνη που θα τα προετοιμάσει κατάλληλα για το χτένισμα που θα ακολουθήσει. Δεν είναι τυχαία άλλωστε, η νούμερο ένα μάρκα περιποίησης μαλλιών στην Αμερική!

Extra tip: Βγαίνοντας από το μπάνιο και πριν διπλώσεις τα μαλλιά σου στην πετσέτα, μην ξεχάσεις να προσθέσεις μερικές… θαυματουργές σταγόνες από το λάδι μαλλιών, που θα κάνει χαρίσει στα μαλλιά σου ακόμη πιο μεταξένια όψη.

Ο «σύμμαχος» για long lasting αποτελέσματα

Είναι γνωστό πως για περισσότερο από δέκα χρόνια, το TRESemmé εκτός από επίσημος χορηγός του λαμπερού New York Fashion Week, αποτελεί και τον μεγάλο εμπνευστή πίσω από τα ανεπανάληπτα χτενίσματα που βλέπουμε στο runway, αφού βρίσκεται κάθε χρόνο στην πρώτη σειρά δημιουργώντας τις πιο must τάσεις της σεζόν! Πρόσφατα μάλιστα, θαυμάσαμε και από κοντά τις δημιουργίες τους, παρακολουθώντας το φαντασμαγορικό styling που είχαν επιμεληθεί στο show του οίκου Parthenis, με αφορμή το Athens Xclusive Designers Week.

tres queen 2

Για να υιοθετήσεις όλα αυτά τα hair trends που βλέπεις στις επιδείξεις, χρειάζεσαι απαραίτητα τα υλικά που θα είναι σε θέση να τα υποστηρίξουν και να τα σταθεροποιήσουν. Ακριβώς για αυτό, μία long lasting λακ, η οποία για τουλάχιστον 24 ώρες θα σου παρέχει δυνατό κράτημα, προστατεύοντας συγχρόνως τα μαλλιά από την υγρασία, είναι ο πολύτιμος «σύμμαχος» που έλειπε μέχρι σήμερα από το νεσεσέρ σου. Έχει σημασία να θυμάσαι πως εφόσον χρησιμοποιείς προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, αυτό αναπόφευκτα θα αντανακλάται και στο αποτέλεσμα που θα έχεις στο τέλος.

tres queen 3

Με τις μέρες να μετράνε αντίστροφα μέχρι τα ξεκινήσουν τα πρώτα γιορτινά ρεβεγιόν, δεν υπάρχει λόγος να χάνεις άλλο χρόνο! Αναζήτησε σήμερα κιόλας σε καταστήματα ομορφιάς, τα e-shops και σε όλα τα καταστήματα λιανικής πώλησης, τα προϊόντα του TRESemmé που θα κάνουν την παρουσία σου αισθητή σε κάθε σου βήμα και τα πεζοδρόμια της πόλης μία ατελείωτη πασαρέλα που περιμένει να την περπατήσεις!

@tresemmegreece #tresemmegreece

 




Πηγή