Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Τα κορίτσια του Queen βρήκαμε τον τρόπο να #SwsoumeTaKalokairina μας! Εσύ;

Αν η μαμά μου αρθρογραφούσε σε αυτή εδώ τη στήλη, σίγουρα αυτή θα ήταν η καταλληλότερη στιγμή να μιλήσει για τις πετσέτες που έχω καταστρέψει από τους λεκέδες του αντηλιακού (και_ναι_είναι_πολλές). Να μιλήσει για όλες αυτές τις φορές που της έχω τηλεφωνήσει με απόγνωση προκειμένου να μου βρει τρόπο να καθαρίσω τους κίτρινους λεκέδες του αντηλιακού από το μαγιό μου. Και κάπως έτσι, όπως καταλαβαίνεις, ο εφιάλτης “λεκέδες από αντηλιακό” είχε στοιχειώσει τα καλοκαίρια όχι μόνο της μαμάς μου (που έπρεπε να βρει τη λύση για κάθε τι) αλλά και τα δικά μου, που έβλεπα τα ρούχα- τα μαγιό- τις πετσέτες μου να καταστρέφονται με ταχύτατους ρυθμούς.  Και αναφέρομαι στο παρελθόν… γιατί η λύση βρέθηκε!

Το περασμένο Σάββατο λοιπόν και ενόψει Καλοκαιριού, τα λευκά, καλοκαιρινά μας T-shirts βγήκαν στους δρόμους του Smart Park στα Σπάτα αρχικά για να διαδηλώσουν κατά των λεκέδων του αντηλιακού και έπειτα να διαδώσουν τη νέα, παγκόσμια καινοτομία από το NIVEA SUN. Κι όπως καταλαβαίνεις- ούσα παθούσα και φέτος, με τα νέα αντηλιακά της NIVEA, μαθούσα – δεν θα μπορούσα να λείπω από μία τέτοια «παρέλαση».

 
Πάρε μία μικρή γεύση της διαδήλωσης στο παρακάτω βίντεο!
 

Πρώτος σταθμός μας μαζί με την Ερμιόνη, το corner της NIVEA προκειμένου για να ενημερωθούμε με κάθε λεπτομέρεια για την πραγματική επανάσταση που φέρνει το brand στην αντηλιακή προστασία και θα δώσει τέλος στο «αιώνιο» πρόβλημα των λεκέδων που αφήνει το αντηλιακό στα ρούχα μας.

20170520 130955

Με νέα, ανανεωμένη σύνθεση που συμβάλλει στην 24ωρη ενυδάτωση κάτω από τον ήλιο και βοηθά στην ευκολότερη απομάκρυνση των λεκέδων στα ρούχα μετά την πλύση, η σειρά NIVEA Sun Protect & Moisture (η Νο. 1 σειρά αντηλιακής προστασίας στην ελληνική αγορά) καθίσταται μία πραγματικά καινοτομία στην αγορά των αντηλιακών και η λύση που τόσα χρόνια αναζητούσες εσύ και η μαμά σου!

20170520 124405

Πώς γίνεται αυτό; Οι κίτρινοι λεκέδες προκαλούνται από υπολείμματα UV φίλτρων που παγιδεύονται ανάμεσα στις ίνες των ρούχων. Με τη βοήθεια της καινοτόμου σύνθεσης τους, τα νέα αντηλιακά NIVEA Sun παγιδεύουν τα κατάλοιπα των UV φίλτρων επιτρέποντας την ευκολότερη αφαίρεσή τους, χωρίς να επηρεάζεται στο ελάχιστο η αντηλιακή τους προστασία. Η μοναδική φροντίδα που προσφέρει η NIVEA, εξασφαλίζει βαθιά ενυδάτωση μεγάλης διάρκειας και υψηλής αποτελεσματικότητας προστασία κατά την έκθεση στον ήλιο.

IMG 20170520 172447 698

 nivea copy copy

Επόμενος σταθμός, η τεράστια βιτρίνα με κεντρικό μήνυμα #SwseTaKalokairina, όπου τα καλοκαιρινά ρούχα επιτέλους αποκτούσαν τη δική τους φωνή…

20170520 123847

20170520 124014

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μη βγάλουμε άπειρες φωτογραφίες και boomerangs με τα αγαπημένα μας T-shirts!

 

A post shared by Vivi Angelaki (@vivi_angl) on May 20, 2017 at 8:33am PDT

Και μην ξεχνάς, η σωστή φροντίδα δεν αφορά μόνο την επιδερμίδα αλλά και τα ρούχα μας! Αυτό το Καλοκαίρι, χάρη στη νέα καινοτομία του NIVEA Sun, δεν έχεις καμία πλέον δικαιολογία να μην απλώνεις συστηματικά αντηλιακό, Χειμώνα- Καλοκαίρι, όπου και αν είσαι, ό,τι και αν φοράς!

 


Πηγή