Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Τα μαλλιά που ξεχωρίσαμε από το φετινό Athens Exclusive Designers Week

Οι σχεδιαστές μόδας ΜΙ-RO, γέμισαν το Ωδείο Αθηνών με παστέλ και λαμπερές αποχρώσεις παρουσιάζοντας την κολεξιόν Υψηλής Ραπτικής Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2018. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Wella Professionals, με την must-have επαγγελματική σειρά styling #EIMI, ανέλαβε τα μαλλιά των μοντέλων, ενώ έντυσε την εντυπωσιακή συλλογή με δυναμικά wet, undone looks, εμπνευσμένα από τον χαρακτήρα της συλλογής.

Η Μόνικα Τουλίτση, Καλλιτεχνική Διευθύντρια των κομμωτηρίων Angelos coiffures δήλωσε «Συνεργαστήκαμε με τους MIRO για 3 συνεχή χρονιά, για την παρουσίαση της κολεξιόν τους Happiness Άνοιξη/ Καλοκαίρι SS18.  Για το χτένισμα των μοντέλων επιλέξαμε το wet undone look, ένα δροσερό χτένισμα που αναδεικνύει και τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Θέλαμε τα μαλλιά να εκπέμπουν θηλυκότητα, αλλά παράλληλα να δείχνουν και την κοριτσίστικη διάθεση. Πρόκειται για το hair trend του φετινού καλοκαιριού, για τη δημιουργία του οποίου χρησιμοποιήσαμε την επαγγελματική σειρά προϊόντων styling ΕΙΜΙ & το επαγγελματικό σεσουάρ ghd Air. Για τη wet υφή εφαρμόσαμε τα εξής προϊόντα: Shape Me, Pearl Styler & για το τέλος το Sugar Lift για να δώσουμε στο μέγιστο τη wet μορφή του look.»

wella miro37

wella miro44

Η παρουσίαση της κολεξιόν Υψηλής Ραπτικής Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2018 δια χειρός ΜΙ-RO ήταν ένα μαγικό κοκτέιλ με κύρια Συστατικά την Ομορφιά και την ευτυχία και όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τα χρώματα και τα σχήματα που θα κατακλύσουν το καλοκαίρι του 2018.

wella miro52

wella miro55

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Tα πιο εντυπωσιακά beauty looks της Athens Exclusive Designers Week

 

 


Πηγή