Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Τα μοναδικά hairstyles από το fashion show του Δημήτρη Πέτρου

Η παρουσίαση της νέας συλλογής υψηλής ραπτικής του Δημήτρη Πέτρου με τίτλο «The Couture Affair» είναι σίγουρα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα γεγονότα της εβδομάδας. Σε ένα μυστηριακό σκηνικό εμπνευσμένο από ήρωες των βιβλίων της Agatha Christie, ο ταλαντούχος σχεδιαστής δημιούργησε ένα παιχνίδι ισορροπίας και αντιθέσεων όπου κυριάρχησε το επιβλητικό μαύρο σιφόν βελούδο, οι γαλλικές δαντέλες σαντιγί, οι αιθέριες οργάντζες και το φίνο μεταξωτό τούλι.

Τις υπέροχες δημιουργίες του ανέδειξαν τα μοναδικά hair looks που δημιούργησε ο Γιώργος Δουδέσης και η ομάδα του, χρησιμοποιώντας το απόλυτο backstage favorite προϊόν, το Mythic Oil της L’Oréal Professionnel.

PAN 0961

Κομψά σινιόν, πρωτότυπα ponytails, λεία αλλά και ανατρεπτικά χτενίσματα σε κοντά μαλλιά έδωσαν ακόμα περισσότερο αισθησιασμό στην εμφάνιση των μοντέλων.

PAN 0745

Το Mythic Oil δεν θα μπορούσε να λείπει και από την προετοιμασία της Ελένης Φουρέιρα που διέσχισε την πασαρέλα λίγα λεπτά πριν την έναρξη του πολυαναμενόμενου show και έκλεψε τις εντυπώσεις με το sleek hairstyle της, φορώντας δημιουργία του σχεδιαστή, εδικά σχεδιασμένη για εκείνη, με έμπνευση από το Mythic Oil. Η όμορφη τραγουδίστρια εντυπωσίασε με την εμφάνισή της και ιδιαίτερα με την μεταξένια όψη των μαλλιών της που ήταν γεμάτα λάμψη και ζωντάνια.

PAN 0017

Το «Couture Affair» απέτισε φόρο τιμής στην αξεπέραστη υπεροχή της ανδρόγυνης αισθητικής και το κοινό πραγματικά εντυπωσιάστηκε.

 


Πηγή